Programma Zaalvoetbalcompetitie


Klik op één van onderstaande links om het Zaalvoetbalprogramma van de UOW '02 Jeugdteams op die zaterdag te bekijken!!!
29 januari 2019:
De winterzaalvoetbalcompetitie zit er voor de meeste UOW '02 teams op. Zij hebben allemaal met veel plezier deelgenomen. Voor twee teams krijgt deze competitie nog een vervolg. UOW '02 JO9-1 is 1e in de poule geworden en zij mogen de regiofinales gaan spelen. Tegenstanders zijn Weltania/Bekkerveld JO9-1, Sittard JO9-1 en Sylvia/Abdissenbosch JO9-1.  Deze wedstrijden worden op zaterdag 2 februari in Sporthal ter Waerden gespeeld. De eerste wedstrijd begint om 12.00 uur en een wedstrijd duurt 12 minuten.
UOW '02 JO10-1 is 2e in de poule geëindigd en ook zij mogen op zaterdag 2 februari de regionalefinales gaan spelen en wel tegen Schaesberg JO10-1, Schaesberg JO10-2 en Minor/Wijnandia JO10-1. Zij spelen hun wedstrijden in Sporthal Varenbeuk te Heerlen. Hier begint de eerste wedstrijd om 10.20 uur en duurt een wedstrijd 13 minuten.
De winnaars van deze regiofinales plaatsen zich voor de districtsfinales die op 9 februari in Sportcentrum Bengele te Nederweert plaatsvinden. Dat is echter voorlopig nog even ver weg.
UOW '02 wenst de beide teams heel veel succes en een kijkje komen c.q gaan nemen is zeker niet verboden!!!!!
 

2 februari 2019: 

Regiofinales: UOW '02 JO9-1 Regiokampioen!!!

Vanmorgen speelde UOW ’02 JO10-1 in Sporthal Varenbeuk de regiofinale en behaalde een fraaie 3e plaats. Voor de JO10-1 zit de Winterzaalcompetitie er op. Proficiat met dit mooie resultaat. Niet getreurd de Veldcompetitie gaat alweer heel snel beginnen!!!      
UOW ’02 JO9-1 speelde vanmiddag de regiofinale in Sporthal ter Waerden. Een echt thuistoernooi. Door 4 wedstrijden te winnen en 1 wedstrijd gelijk te spelen, wist de JO9-1 deze Regiofinale ongeslagen te winnen. Als beloning mogen ze volgende week zaterdag, 9 februari, deelnemen aan de Districtsfinales in Sportcentrum Bengele te Nederweert. Jongens en begeleiders heel hartelijk gefeliciteerd met dit fraaie super resultaat en heel veel succes komend weekend in Nederweert en zoals al eerder gezegd: een kijkje komen c.q. gaan nemen wordt zeker op prijs gesteld!!!