BECKERS EN MULDER CUP

ABS BECKERS & MULDER CUP 2023!!!!!

            
UOW '02 organseert op Paaszaterdag 08 april 2023 op Park ter Waerden alweer de 14e  editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Dit toernooi is specifiek bedoeld voor de Pupillenteams van uw vereniging. In de ochtenduren mogen van 9.30 tot 12.30 uur de JO7-, JO8- en JO9 teams hun kunstjes vertonen en in de middag van 13.00 tot 17.00 uur zijn de JO10- en de JO11 teams aan de beurt.  
  
UOW ’02 hoopt op deze dag weer heel veel clubteams te mogen begroeten. Wij kijken in ieder geval met plezier terug naar de geslaagde edities van de afgelopen jaren. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio. UOW ’02 streeft er ook dit jaar weer naar om er een toernooi van te maken, waar plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.    
Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw team(s) zo snel als mogelijk aan te melden. De uiterlijke 
inschrijfdatum is woensdag 1 maart 2023!!  Vul bijgaand Inschrijfformulier snel in en zend dit per post naar UOW ’02, Postbus 32005, 6370 JA Landgraaf of per email naar benmcup@uow02.nl 
  
Heeft u nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk?  Neem dan contact op met de coördinator van de Beckers & Mulder Cup 2022 René Peters, Telefonisch 06-18688032 of stuur een  email naar benmcup@uow02.nl . 
  
Wij verheugen ons er nu al op om op 08 april 2023 weer heel veel verenigingen op Park ter Waerden te mogen begroeten!! 

Met sportieve groeten,  UOW ’02, Toernooicommissie ,  René Peters, coördinator.

INSCHRIJFFORMULIERABS BECKERS & MULDER CUP 2020  AFGELAST!!!!!!!

Als gevolg van het coronavirus heeft het kabinet gistermiddag besloten om alle  sportaccommodaties te sluiten tot en met 6 april 2020. Op dit moment is niet duidelijk of en zo ja welke maatregelen daarna  nog volgen. De tijd tussen 6 april en de toernooidatum 11 april wordt bovendien heel erg  kort om nog veel acties te kunnen ondernemen. Er hebben zich inmiddels al 48 teams ingeschreven en we krijgen bovendien al wat telefoontjes met de vraag of het toernooi nog wel doorgaat.
Gezien het vorenstaande heeft het UOW ´02 Bestuur besloten om hierover nu al duidelijkheid te verschaffen en heeft het helaas het besluit moeten nemen om het pupillentoernooi op 11 april 2020 af te gelasten. De gezondheid van eenieder gaat natuurlijk boven alles. Door de aanleg van een nieuw kunstgrasveld medio 2020 is het qua planning ook niet mogelijk om het pupillentoernooi op een later moment in 2020 te organiseren. De verwachting is dat het eerstvolgende toernooi om de ABS Beckers & Mulder Cup pas weer op  paaszaterdag 3 april 2021 kan worden georganiseerd. De organisatie hoopt ook dan weer heel veel teams te mogen begroeten op Park ter Waerden!!!!

                                                                                                            ABS BECKERS & MULDER CUP 2020

Op Paaszaterdag 11 april 2020 organiseert UOW ‘02 op Park ter Waerden alweer de 13e  editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Dit toernooi is specifiek bedoeld voor de Pupillenteams van uw vereniging. In de ochtenduren mogen van 9.30 tot 12.30 uur de JO7-, JO8- en JO9 teams hun kunstjes vertonen en in de middag van 13.00 tot 17.00 uur zijn de JO10- en de JO11 teams aan de beurt.
UOW ’02 hoopt op deze dag weer heel veel clubteams te mogen begroeten. Wij kijken in ieder geval met plezier terug naar de geslaagde edities van de afgelopen jaren. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio. UOW ’02 streeft er ook dit jaar weer naar om er een toernooi van te maken, waar plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw team(s) zo snel als mogelijk aan te melden. De uiterlijke inschrijfdatum is zaterdag 21 maart 2020!!  Download onderstaand Inschrijfformulier, vul het snel in en zend dit dan per post naar UOW ’02, Postbus 32005, 6370 JA Landgraaf of per email naar info@uow02.nl.
 
Heeft u nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk?  Neem dan contact op met de coördinator van de Beckers & Mulder Cup 2020 Jan Tiemes, Telefonisch 06-53965506 of stuur een  email naar jan.tiemes@home.nl .
 
Wij verheugen ons er nu al om op 11 april 2020 weer heel veel verenigingen op Park ter Waerden te mogen begroeten!!
 


=========================================================================================================================

ABS BECKERS & MULDER CUP 2019 WAS GEWELDIG!!!!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De 12e editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Het voetbaltoernooi voor de allerjongste jeugd in de regio. Het was stralend zonnig weer en de zon zou de rest van de dag ook niet meer verdwijnen. Dus geweldig zomerweer in april. Liefst 18 verenigingen hadden met 49 teams voor dit toernooi ingeschreven. Op één team na full house en dat is gewoon een geweldig resultaat. Het was dan ook een drukte van jewelste op Park ter Waerden, want heel wat trainers, leiders, vaders, moeders, opa‘s en oma‘s vergezelden de vele spelertjes.

  
1 of 2x klikken op de foto's voor een vergroting

In de ochtenduren waren de JO7, JO8 en JO9 teams aan de beurt. Het ochtendprogramma, 30 teams streden in 6 poules voor de winst en de felbegeerde bekers, begon precies om 9.30 uur en het toernooi verliep op rolletjes. Het ging er allemaal uiterst sportief aan toe en zonder blessures. Extra speeltijd was dan ook niet nodig. De laatste wedstrijden waren volgens planning dan ook stipt om 12.00 uur afgelopen. Na wat telwerk kon overgegaan worden naar de prijsuitreiking. Er waren op deze mooie dag eigenlijk alleen maar winnaars. Alle kinderen mochten uit handen van William Beckers , directeur eigenaar van Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel afhankelijk van de behaalde plaats een heel mooie gouden, zilveren of bronzen herinneringsmedaille in ontvangst nemen en voor de nummers 1,2 en 3 in elke poule was er een fraaie beker. Er was ook nog een Fairplay prijs. Aan het eind van het toernooi gaven de scheidrechters en leden van de organisatie aan welk team voor deze sportiviteitsprijs in aanmerking kwam. Zo ging b.v. deze prijs in de JO8 categorie naar SVN BtB JO8-1 en de spelers van dit team mochten allemaal uit handen van William Beckers een heuse wedstrijdbal in ontvangst nemen.

  

In de middaguren waren de jongens en meisjes van de JO10 en de JO11 aan de beurt. 19 teams speelden in 4 poules voor de prijzen. Ook dit toernooi verliep zonder problemen en kon ook volgens speel- en tijdschema afgewerkt worden. De teams mochten na afloop met een tevreden gezicht de gewonnen en verdiende prijzen in ontvangst nemen. Een volledige overzicht van alle deelnemers en prijswinnaars kunt u zien door HIER te klikken.

De toernooiorganisatie mag terugblikken op een geweldig en geslaagd toernooi met heel veel mooi weer.
UOW ‘02 bedankt alle deelnemende verenigingen, spelertjes, trainers, begeleiders, toeschouwers, alle vrijwilligers, de EHBO-ers van de EHBO Vereniging Heerlen, de toernooiorganisatie en last maar zeker niet least onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel voor hun komst, aanwezigheid en inzet. Zij allen hebben ervoor gezorgd hebben, dat we op deze paaszaterdag hebben mogen genieten van een schitterend jeugdtoernooi. Tot slot ook veel dank aan Fotograaf Lucho Carreno voor het maken van weer heel veel sfeerbeeldjes. UOW ‘02 hoopt iedereen en mogelijk nog meer geïnteresseerden volgend jaar op de 13e editie op paaszaterdag 11 april 2020 weer te mogen begroeten. Tot volgend jaar!!!!

  

De foto‘s in dit artikel zijn zoals gezegd, gemaakt door Foto‘s Parkstad Actueel/Lucho Carreno. Meer foto‘s van Lucho zijn te bekijken via onderstaande links en geven een prachtig beeld van deze weer heel leuke en gezellige ABS Beckers & Mulder Cup 2019.

DEEL 1 :
http://luchocarreno.nl/2019/04/21/20- april-2019- deel-i-abs- beckers-mulder- cup-2019/

DEEL 2 :
http://luchocarreno.nl/2019/04/21/20- april-2019- deel-ii-abs- beckers-mulder-cup-2019/

DEEL 3 :
http://luchocarreno.nl/2019/04/21/20- april-2019- deel-iii-abs- beckers-mulder-cup-2019/

DEEL 4 :
http://luchocarreno.nl/2019/04/21/20- april-2019- deel-iv-abs- beckers-mulder-cup-2019/

  

 


ABS BECKERS &  MULDER CUP 2018 GROOT SUCCES!!!!

 
Op Paaszaterdag was het eindelijk weer zover. De Beckers & Mulder cup, hét voetbalfeest voor de jongste spelers en speelsters van de verenigingen uit de regio, vond weer plaats bij UOW ‘02. Een kleine veertig teams vonden de weg naar Park ter Waerden, waar in de ochtend het toernooi voor de spelers en speelsters onder de 7, 8 en 9 jaar gespeeld werd. De middag was gereserveerd voor de categorie onder de 11 jaar. Anders dan verleden jaar, waren de weergoden het toernooi dit jaar goed gezind. Een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje verwelkomde de verschillende teams al in alle vroegte op Park ter Waerden. Het ochtendprogramma, dat met een kleine vertraging begon, verliep op rolletjes. In verschillende poules werd gestreden om de fel begeerde bekers. Toen de stof van de sportieve strijd opgetrokken was, waren er eigenlijk geen verliezers. Alle teams kregen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder een prachtige medaille ter herinnering aan deze dag. In alle categorieën werd verder een Fair Play Cup uitgereikt. Bij de allerjongsten werd de top 3 gevormd door Beckerveld JO7-1, RKHBS JO7-2 en De Leeuw JO7-2. Minor JO7-1 veroverde de Fair Play Cup.

Bij de categorie onder de acht jaar was het Hellas JO8-1 dat de eerste plaats opeiste, op de voet gevolgd door VV Schaesberg JO8-1 en UOW ‘02 JO8-1. Hier ging de Fair Play Cup naar UOW ‘02 JO8-3.
Bij de categorie onder de negen jaar tenslotte, was het de Leeuw JO9-1, dat het toernooi won. Gulpen JO9-1 en UOW ‘02 JO9-1 eindigden hier op de plekken 2 en 3. De Fair Play Cup ging naar het JO9-3 team van De Leeuw.
Tijdens het middagprogramma kwamen de spelers en speelsters onder de 11 jaar in actie. Hoewel er zich wat wolken samen leken te pakken boven Park ter Waerden, kon ook dit toernooi droog afgewerkt worden.
Het was uiteindelijk het team van VV Schaesberg (JO11-1) dat de beker voor de eerste plek mee naar huis nam. Zij werden gevolgd door Alfasport JO11-1 uit Schinnen en het JO11- 1 team van UOW ‘02. De Fair Play Cup ging hier naar UOW ‘02 JO11-4.
De deelnemende verenigingen kunnen, net als de organisatie, terugblikken op een geslaagd toernooi. Wij hopen dan ook volgend jaar deze en nog vele andere verenigingen op de 12e editie van de Beckers & Mulder Cup te mogen begroeten.

Klik op onderstaande foto voor een verhaaltje van onze Jeugdhoofsponsor Robert Beckers over de ABS Beckers & Mulder Cup!!!!!


Door op onderstaande links te klikken kunt u nog meer heel leuke toernooifoto‘s bekijken van Fotograaf Lucho Carreno. Helaas kon hij door verplichtingen elders niet de hele dag aanwezig zijn. Maar de foto‘s geven een goed beeld van deze leuke en gezellige ABS Beckers & Mulder Cup 2018.

Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL I: Klik HIER
Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL II: Klik HIER

 

ABS BECKERS & MULDER CUP 2017 zorgde op Paaszaterdag voor een lekker dagje UOW '02!!!

De afgelopen jaren was Park ter Waerden eind augustus het toneel voor de Beckers & Mulder Cup, een toernooi voor de jongste spelers van voetbalverenigingen uit de omgeving dat door veel trainers gebruikt werd als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar werd dit toernooi georganiseerd op de competitievrije paaszaterdag, hetgeen resulteerde in een prima bezet toernooi bij zowel Mini F, F als E jeugd. Dat het ochtendtoernooi voor de allerkleinsten te maken kreeg met gure weersomstandigheden, vormde geen enkele belemmering. Een strak toernooischema zorgde voor zo min mogelijk pauzes tussen de wedstrijden waardoor de spelers en speelsters onder 7 en onder 9 jaar een prima toernooi af konden werken. Bij de Mini F spelers en speelsters haalde het eerste team van UOW ‘02 uiteindelijk de winst binnen en bij de F categorie ging SV Heerlen met de eer strijken. De Fair Play cup ging naar het mini F team van RKHBS. De spelers en speelsters van dit team mochten een voetbal in ontvangst nemen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder.
De middag stond in het teken van het toernooi voor spelers en speelsters onder 11 jaar (de oude E categorie). Het weer was inmiddels wat opgeknapt en ook dit toernooi liep voortreffelijk. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en uiteindelijk was het de F jeugd van Roda JC, voor deze gelegenheid ingeschreven bij de hogere E categorie, die met de eer ging strijken. In een spannende wedstrijd tegen FC Gulpen, waren zij de bovenliggende partij.
Na de prijsuitreiking en opruimen werd de paaszaterdag ook nog eens afgesloten met een inhaalwedstrijd van het eerste team van UOW‘02. Deze belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, werd door de mannen van trainer Wim Zagar met 4-0 gewonnen. Hierdoor ontstaat weer perspectief op handhaving in de tweede klasse en mag paaszaterdag terecht een heerlijk dagje UOW ‘02 genoemd worden!!!
Onderstaand een aantal sfeerbeeldjes!
Klik op foto voor een vergroting