BECKERS EN MULDER CUP

Zaterdag 31 maart: Beckers en Mulder Cup 2018!!!!!

Op zaterdag 31 maart 2018 vindt op Park ter Waerden de elfde editie van het ABS Beckers & Mulder jeugdtoernooi plaats. Op deze dag zal er gespeeld worden in verschillende leeftijdscategorieën. In de ochtend mogen de JO7, JO8 en JO9 hun kunsten vertonen van 10.00 uur tot 13.00 uur. In de middag is het tussen 14.00 uur en 17.00 uur de beurt aan de JO11. UOW ´02 hoopt op een grote belangstelling. De editie van vorig jaar biedt in ieder geval een mooi vooruitzicht. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio. Op deze dag streven wij het na om een aantal kernwaarden van UOW ´02 nadrukkelijk naar voren te laten komen. Zo zullen plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Deze dag draait tevens volledig op de inzet van vrijwilligers binnen onze club, want samen maken wij UOW ´02!

Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis. Ons advies is om uw team tijdig aan te melden, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. De uiterlijke inschrijfdatum is zaterdag 10 maart 2018! Aanmelden kan bij Harrij Heijnen via harrij.heijnen@ziggo.nl of via de speciaal aangemaakte Facebookpagina: Beckers & Mulder Cup 2018. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met bestuurslid voetbalzaken Paul Maenen, via 06-43660301.

Wij verheugen ons zeer om veel verenigingen op 31 maart te mogen begroeten op ons sportpark in de strijd om de ABS Beckers & Mulder Cup 2018!!Beckers & Mulder Cup 2017 zorgde op paaszaterdag voor een lekker dagje UOW ‘02!!!!

De afgelopen jaren was Park ter Waerden eind augustus het toneel voor de Beckers & Mulder Cup, een toernooi voor de jongste spelers van voetbalverenigingen uit de omgeving dat door veel trainers gebruikt werd als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar werd dit toernooi georganiseerd op de competitievrije paaszaterdag, hetgeen resulteerde in een prima bezet toernooi bij zowel Mini F, F als E jeugd. Dat het ochtendtoernooi voor de allerkleinsten te maken kreeg met gure weersomstandigheden, vormde geen enkele belemmering. Een strak toernooischema zorgde voor zo min mogelijk pauzes tussen de wedstrijden waardoor de spelers en speelsters onder 7 en onder 9 jaar een prima toernooi af konden werken. Bij de Mini F spelers en speelsters haalde het eerste team van UOW ‘02 uiteindelijk de winst binnen en bij de F categorie ging SV Heerlen met de eer strijken. De Fair Play cup ging naar het mini F team van RKHBS. De spelers en speelsters van dit team mochten een voetbal in ontvangst nemen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder.
De middag stond in het teken van het toernooi voor spelers en speelsters onder 11 jaar (de oude E categorie). Het weer was inmiddels wat opgeknapt en ook dit toernooi liep voortreffelijk. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en uiteindelijk was het de F jeugd van Roda JC, voor deze gelegenheid ingeschreven bij de hogere E categorie, die met de eer ging strijken. In een spannende wedstrijd tegen FC Gulpen, waren zij de bovenliggende partij.
Na de prijsuitreiking en opruimen werd de paaszaterdag ook nog eens afgesloten met een inhaalwedstrijd van het eerste team van UOW‘02. Deze belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, werd door de mannen van trainer Wim Zagar met 4-0 gewonnen. Hierdoor ontstaat weer perspectief op handhaving in de tweede klasse en mag paaszaterdag terecht een heerlijk dagje UOW ‘02 genoemd worden!!!
Onderstaand een aantal sfeerbeeldjes!
Klik op foto voor een vergroting


Beckers en Mulder Cup 2016 verplaatst naar Paaszaterdag 2017

Traditioneel houdt UOW ‘02 vlak voor de start van het nieuwe seizoen een toernooi voor de F en de E jeugd, de Beckers & Mulder Cup. Voor veel verenigingen diende dit toernooi in het verleden als een krachtmeting als afsluiting van de voorbereiding. Hoewel er hard aan getrokken is, zijn we er dit jaar niet in geslaagd om het toernooi voldoende bezet te krijgen. De late zomervakantie en daarmee de korte periode, die restte tot aan de start van de competitie hebben er bij veel verenigingen die het toernooi normaal bezochten toe geleid dat ze dit jaar niet ingeschreven hebben. Omdat we vinden dat een toernooi wel voldoende bezet moet zijn om het voor spelers en publiek aantrekkelijk te laten zijn, hebben we besloten om het niet door te laten gaan. Uitstel is echter geen afstel!! We organiseren het toernooi nu op Paaszaterdag 15 april 2017. De komende weken zullen de uitnodigingen de deur uit gaan en we hopen dan ook dat we daarmee een goed bezet en sfeervol toernooi zullen gaan organiseren. Informatie kan nu al ingewonnen worden bij Harrij Heijnen (harrij.heijnen@ziggo.nl )


1 september 2015: Geslaagde ABS Beckers & Mulder CUP 2015

De voorbereiding liep niet helemaal zoals gehoopt. Het aantal inschrijvingen viel wat tegen en op het laatste moment lieten ook nog een aantal verenigingen weten, dat zij niet zouden deelnemen. De organisatie ging echter niet bij de pakken neerzitten en mag uiteindelijk terugkijken op een superleuke, geslaagde en erg warme ABS Becker & Mulder CUP 2015. Het was lekker druk op Park ter Waerden. Veel ouders, opa's en oma's en wat al niet meer kwamen een kijkje nemen en de jeugd genoot ondanks het warme weer zichtbaar. Er waren dan ook alleen maar winnaars vandaag. Alle spelertjes mochten na afloop een mooe medaille in ontvagst nemen en voor de nummers 1, 2 en 3 was er natuurlijk die prachtige beker!!! Wie die bekers wonnen leest u in onderstaand overzicht, Niet onbelangrijk te melden is, dat zowel in de F - als in de E categorie een Fairplay Cup uitgereikt werd. Hier kwamen eigenlijk alle teams voor in aanmerkinhg, maar zoals wel vaker kan er maar één winnen. In de F categorie was dat Germania Teveren en in de E categorie UOW '02 E 6. Alle spelertjes van deze teams mochten uit handen van Robert Beckers, Toernooi- en Jeugdhoofdspponsor van UOW '02 en vandaag samen met Rob Jansen de grote organisator, een prachtige wedstrijdbal in ontvangst nemen. UOW '02 bedankt alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet en dankt alle aanwezige verenigingen voor hun deelname en hoopt hen natuurlijk ook volgende jaar weer op de 10e edite van dit F- en E toernooi te mogen begroeten.

Onderstaand een aantal sfeerkiekjes. Wil je meer foto's van het toernooi en de ontmoeting van de F1 jeugd met de selectie van UOW '02 1 bekijken: klik dan HIER.
Veel kijkplezier!!!!!!

UITSLAGEN F TEAMS
F TEAMS
1. SPORTING HEERLEN F2
2. HAANRADE F1
3. ABDISSENBOSCH F1
4. FC KERKRADE WEST F2

Winnaar Fairplay Cup: GERMANIA TEVEREN F1

UITSLAGE
N E TEAMS
STANDAARD TEAMS RESERVE TEAMS
1. ABDISSENBOSCH/SYLVIA E1 1. LHC E3
2. SVN E1 2. DE LEEUW E3
3. SVN E2 3. UOW '02 E4
4. UOW '02 E3

Winnaar Fairplay Cup: UOW '02 E6.Klik op de foto's voor een vergroting!!!!!


Zondag 30 augustus 2015 wordt op Park ter Waerden voor de negende keer een E en F Jeugdtoernooi georganiseerd. ABS Beckers & Mulder Autoschade is de Jeugdhoofdsponsor van UOW ‘02 en naamgever van dit toernooi. Het toernooi is voor de allerkleinste jeugd (MF, F en E jeugd) een leuk evenement om na de zomervakantie weer lekker aan elkaar te wennen en ook een leuke voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijden voor de F en de MF Jeugd worden op de zondagmorgen afgewerkt en de E jeugd mag in de middaguren haar kunstjes vertonen. De verenigingen, die vorig jaar of eerder reeds aan ons jeugdtoernooi meegedaan hebben, zullen tijdig een uitnodiging voor het toernooi 2015 ontvangen. Een vriendelijk verzoek van de organisatie is wel zich snel/tijdig voor de editie 2015 aan te melden, dat maakt het namelijk voor de organisatie een heel stuk gemakkelijker. Tot 30 augustus 2015!!!

Wenst u meer informatie, stuur dan een berichtje naar de Toernooicoördinator Rob Jansen: mailadres: rgh.jansen@ziggo.nl
Toernooi-kiekjes 2014