BECKERS EN MULDER CUP

 

Paaszaterdag 20 april: ABS Beckers & Mulder Cup 2019

Dit artikel is deze week naar de Media gestuurd:
Nog eventjes en dat is het zover. Paaszaterdag 20 april vindt op Park ter Waerden te Landgraaf de inmiddels 12e editie van de ABS Beckers & Mulders Cup plaats. Dit is een pupillenvoetbaltoernooi voor de allerkleinste jeugd. Het toernooi is genoemd naar en wordt gesponsord door de Jeugdhoofdsponsor van UOW ‘02 ABS Autoherstel Beckers & Mulders te Landgraaf. Liefst 18 verenigingen hebben zich met 
49 teams ( waarvan maar liefst 43 uit Parkstad) voor dit regionale toernooi ingeschreven. Misschien halen we in deze laatste week nog 1 team binnen om het bordje vol op te kunnen hangen. In de ochtenduren mogen vanaf 9.30 uur de jongste spelertjes, de JO7, JO8 en JO9 teams hun voetbalkunstjes vertonen en na een korte pauze zijn in de middaguren vanaf 13.00 uur de JO10 en JO11 teams aan de beurt.

Volgens de weersverwachting voor het komend weekend laat het weer ons in ieder geval niet in de steek. De zaterdag zal een heel fraaie dag worden. UOW ‘02 nodigt iedereen uit om paaszaterdag eens een kijkje te komen nemen bij dit pupillentoernooi op Park ter Waerden en “Bei d‘r Joep" zal er zeker voor zorgen, dat een passend hapje en drankje voor de bezoekers klaar staat.

31 maart 2019: 2e UPDATE ABS BECKERS & MULDER CUP 2019!!!

Eind januari zijn we gestart  met het verzenden van de uitnodigingen voor dit toernooi en gisteren zaterdag 30 maart sloot de inschrijftermijn. Liefst 17 verenigingen hebben medegedeeld, dat zij met 46 teams zullen deelnemen. Toppie. De categorieën JO7, JO8, JO9 en JO11 zijn helemaal volgeboekt, In de categorie JO10 hebben we echter nog 4 open plekken, 2 in de standaard poule en 2 in de reserve poule. Wat zou het geweldig zijn als we deze plekken ook nog weten te vullen. De Toernooicommissie heeft dan ook besloten de inschrijftermijn voor deze categorie te verlengen tot  zaterdag 13 april. Geïnteresseerde verenigingen kunnen tot deze datum, maar liefst wat eerder, een email sturen naar info@uow02.nl  of naar  jan.tiemes@home.nl . We wachten met spanning af!!!
Wij hopen jullie op Paaszaterdag 20 april op Park ter Waerden te mogen begroeten!
 

19 maart 2019: UPDATE ABS BECKERS & MULDER CUP 2019!!!

Het is nog dik 4 weken tot Paaszaterdag 20 april. De dag van de ABS Beckers & Mulder Cup 2019. Wij gaan het toernooi die dag starten met in alle categorieën 2 poules van 5 teams. Ik kan iedereen nu al mededelen, dat de poules van de JO7, de JO8 en de JO9 teams helemaal volgeboekt zijn. De poules JO10 en JO11 behoeven nog wat aanvulling. Verenigingen (teams), die alsnog interesse hebben om deel te nemen of de aan de vereniging gerichte uitnodiging gemist hebben, kunnen alsnog een JO10 en/of JO11 team inschrijven door een email te sturen naar info@uow02.nl  of naar jan.tiemes@home.nl . Er zal dan meteen contact met u opgenomen worden. Doe het snel, want helaas VOL = VOL!!!! We zullen u de komende weken van de stand van zaken v.w.b. de ABS B&M Cup op de hoogte blijven houden. Ik hoop spoedig veel emails te mogen ontvangen!!!


20 april 2019: ABS BECKERS&MULDER CUP 2019

 


Op Paaszaterdag 20 april 2019 organiseert UOW ‘02 op Park ter Waerden alweer de twaalfde editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Dit toernooi is specifiek bedoeld voor de Pupillenteams van uw vereniging. In de ochtenduren mogen van 10.00 tot 13.00 uur de JO7-, JO8- en JO9 teams hun kunsten vertonen en in de middag zijn van 13.00 tot 17.00 uur de JO10- en de JO11 teams aan de beurt.
 
UOW ’02 hoopt op deze dag weer heel wat clubteams te mogen begroeten. Wij kijken in ieder geval met plezier terug naar de geslaagde edities van de afgelopen jaren. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio. UOW ’02 streeft er ook dit jaar weer naar om er een toernooi van te maken, waar plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
 
Deze dag draait volledig op de inzet van de vrijwilligers van onze club  onder het motto:                “Samen maken wij UOW ’02”!!!
 
Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw team(s) zo snel als mogelijk aan te melden. De uiterlijke inschrijfdatum is zaterdag 30 maart 2019!!  Vul het inschrijfformulier snel in. Het inschrijfformulier kunt u ontvangen door een email te sturen naar: info@uow02.nl .
 
Heeft u nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk?  Neem dan contact op met de coördinator van de Beckers & Mulder Cup 2019 Jan Tiemes, Telefonisch 06-53965506 of per email naar jan.tiemes@home.nl .
 
Wij verheugen ons er nu al op om op zaterdag 20 april 2019 weer heel veel pupillenteams op Park ter Waerden te mogen begroeten!!
 
UOW ’02, Toernooicommissie


==========================================================================================================================

ABS Beckers en Mulder Cup 2018 groot succes!!!

Op Paaszaterdag was het eindelijk weer zover. De Beckers & Mulder cup, hét voetbalfeest voor de jongste spelers en speelsters van de verenigingen uit de regio, vond weer plaats bij UOW ‘02. Een kleine veertig teams vonden de weg naar Park ter Waerden, waar in de ochtend het toernooi voor de spelers en speelsters onder de 7, 8 en 9 jaar gespeeld werd. De middag was gereserveerd voor de categorie onder de 11 jaar. Anders dan verleden jaar, waren de weergoden het toernooi dit jaar goed gezind. Een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje verwelkomde de verschillende teams al in alle vroegte op Park ter Waerden. Het ochtendprogramma, dat met een kleine vertraging begon, verliep op rolletjes. In verschillende poules werd gestreden om de fel begeerde bekers. Toen de stof van de sportieve strijd opgetrokken was, waren er eigenlijk geen verliezers. Alle teams kregen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder een prachtige medaille ter herinnering aan deze dag. In alle categorieën werd verder een Fair Play Cup uitgereikt. Bij de allerjongsten werd de top 3 gevormd door Beckerveld JO7-1, RKHBS JO7-2 en De Leeuw JO7-2. Minor JO7-1 veroverde de Fair Play Cup.
 

Bij de categorie onder de acht jaar was het Hellas JO8-1 dat de eerste plaats opeiste, op de voet gevolgd door VV Schaesberg JO8-1 en UOW ‘02 JO8-1. Hier ging de Fair Play Cup naar UOW ‘02 JO8-3.
Bij de categorie onder de negen jaar tenslotte, was het de Leeuw JO9-1, dat het toernooi won. Gulpen JO9-1 en UOW ‘02 JO9-1 eindigden hier op de plekken 2 en 3. De Fair Play Cup ging naar het JO9-3 team van De Leeuw.
Tijdens het middagprogramma kwamen de spelers en speelsters onder de 11 jaar in actie. Hoewel er zich wat wolken samen leken te pakken boven Park ter Waerden, kon ook dit toernooi droog afgewerkt worden.
Het was uiteindelijk het team van VV Schaesberg (JO11-1) dat de beker voor de eerste plek mee naar huis nam. Zij werden gevolgd door Alfasport JO11-1 uit Schinnen en het JO11-1 team van UOW ‘02. De Fair Play Cup ging hier naar UOW ‘02 JO11-4.
 
De deelnemende verenigingen kunnen, net als de organisatie, terugblikken op een geslaagd toernooi. Wij hopen dan ook volgend jaar deze en nog vele andere verenigingen op de 12e editie van de Beckers & Mulder Cup te mogen begroeten.
 

Klik op onderstaande foto voor een verhaaltje van onze Jeugdhoofsponsor Robert Beckers over de ABS Beckers & Mulder Cup!!!!!


Door op onderstaande links te klikken kunt u nog meer heel leuke toernooifoto‘s bekijken van Fotograaf Lucho Carreno. Helaas kon hij door verplichtingen elders niet de hele dag aanwezig zijn. Maar de foto‘s geven een goed beeld van deze leuke en gezellige ABS Beckers & Mulder Cup 2018.

Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL I: Klik HIER
Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL II: Klik HIERBeckers & Mulder Cup 2017 zorgde op paaszaterdag voor een lekker dagje UOW ‘02!!!!

De afgelopen jaren was Park ter Waerden eind augustus het toneel voor de Beckers & Mulder Cup, een toernooi voor de jongste spelers van voetbalverenigingen uit de omgeving dat door veel trainers gebruikt werd als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar werd dit toernooi georganiseerd op de competitievrije paaszaterdag, hetgeen resulteerde in een prima bezet toernooi bij zowel Mini F, F als E jeugd. Dat het ochtendtoernooi voor de allerkleinsten te maken kreeg met gure weersomstandigheden, vormde geen enkele belemmering. Een strak toernooischema zorgde voor zo min mogelijk pauzes tussen de wedstrijden waardoor de spelers en speelsters onder 7 en onder 9 jaar een prima toernooi af konden werken. Bij de Mini F spelers en speelsters haalde het eerste team van UOW ‘02 uiteindelijk de winst binnen en bij de F categorie ging SV Heerlen met de eer strijken. De Fair Play cup ging naar het mini F team van RKHBS. De spelers en speelsters van dit team mochten een voetbal in ontvangst nemen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder.
De middag stond in het teken van het toernooi voor spelers en speelsters onder 11 jaar (de oude E categorie). Het weer was inmiddels wat opgeknapt en ook dit toernooi liep voortreffelijk. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en uiteindelijk was het de F jeugd van Roda JC, voor deze gelegenheid ingeschreven bij de hogere E categorie, die met de eer ging strijken. In een spannende wedstrijd tegen FC Gulpen, waren zij de bovenliggende partij.
Na de prijsuitreiking en opruimen werd de paaszaterdag ook nog eens afgesloten met een inhaalwedstrijd van het eerste team van UOW‘02. Deze belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, werd door de mannen van trainer Wim Zagar met 4-0 gewonnen. Hierdoor ontstaat weer perspectief op handhaving in de tweede klasse en mag paaszaterdag terecht een heerlijk dagje UOW ‘02 genoemd worden!!!
Onderstaand een aantal sfeerbeeldjes!
 
Klik op foto voor een vergroting