BECKERS EN MULDER CUP

ABS Beckers en Mulder Cup 2018 groot succes!!!

Op Paaszaterdag was het eindelijk weer zover. De Beckers & Mulder cup, hét voetbalfeest voor de jongste spelers en speelsters van de verenigingen uit de regio, vond weer plaats bij UOW ‘02. Een kleine veertig teams vonden de weg naar Park ter Waerden, waar in de ochtend het toernooi voor de spelers en speelsters onder de 7, 8 en 9 jaar gespeeld werd. De middag was gereserveerd voor de categorie onder de 11 jaar. Anders dan verleden jaar, waren de weergoden het toernooi dit jaar goed gezind. Een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje verwelkomde de verschillende teams al in alle vroegte op Park ter Waerden. Het ochtendprogramma, dat met een kleine vertraging begon, verliep op rolletjes. In verschillende poules werd gestreden om de fel begeerde bekers. Toen de stof van de sportieve strijd opgetrokken was, waren er eigenlijk geen verliezers. Alle teams kregen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder een prachtige medaille ter herinnering aan deze dag. In alle categorieën werd verder een Fair Play Cup uitgereikt. Bij de allerjongsten werd de top 3 gevormd door Beckerveld JO7-1, RKHBS JO7-2 en De Leeuw JO7-2. Minor JO7-1 veroverde de Fair Play Cup.
 

Bij de categorie onder de acht jaar was het Hellas JO8-1 dat de eerste plaats opeiste, op de voet gevolgd door VV Schaesberg JO8-1 en UOW ‘02 JO8-1. Hier ging de Fair Play Cup naar UOW ‘02 JO8-3.
Bij de categorie onder de negen jaar tenslotte, was het de Leeuw JO9-1, dat het toernooi won. Gulpen JO9-1 en UOW ‘02 JO9-1 eindigden hier op de plekken 2 en 3. De Fair Play Cup ging naar het JO9-3 team van De Leeuw.
Tijdens het middagprogramma kwamen de spelers en speelsters onder de 11 jaar in actie. Hoewel er zich wat wolken samen leken te pakken boven Park ter Waerden, kon ook dit toernooi droog afgewerkt worden.
Het was uiteindelijk het team van VV Schaesberg (JO11-1) dat de beker voor de eerste plek mee naar huis nam. Zij werden gevolgd door Alfasport JO11-1 uit Schinnen en het JO11-1 team van UOW ‘02. De Fair Play Cup ging hier naar UOW ‘02 JO11-4.
 
De deelnemende verenigingen kunnen, net als de organisatie, terugblikken op een geslaagd toernooi. Wij hopen dan ook volgend jaar deze en nog vele andere verenigingen op de 12e editie van de Beckers & Mulder Cup te mogen begroeten.
 

Klik op onderstaande foto voor een verhaaltje van onze Jeugdhoofsponsor Robert Beckers over de ABS Beckers & Mulder Cup!!!!!


Door op onderstaande links te klikken kunt u nog meer heel leuke toernooifoto‘s bekijken van Fotograaf Lucho Carreno. Helaas kon hij door verplichtingen elders niet de hele dag aanwezig zijn. Maar de foto‘s geven een goed beeld van deze leuke en gezellige ABS Beckers & Mulder Cup 2018.

Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL I: Klik HIER
Foto's ABS Beckers & Mulder Cup 2018 DEEL II: Klik HIERBeckers & Mulder Cup 2017 zorgde op paaszaterdag voor een lekker dagje UOW ‘02!!!!

De afgelopen jaren was Park ter Waerden eind augustus het toneel voor de Beckers & Mulder Cup, een toernooi voor de jongste spelers van voetbalverenigingen uit de omgeving dat door veel trainers gebruikt werd als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar werd dit toernooi georganiseerd op de competitievrije paaszaterdag, hetgeen resulteerde in een prima bezet toernooi bij zowel Mini F, F als E jeugd. Dat het ochtendtoernooi voor de allerkleinsten te maken kreeg met gure weersomstandigheden, vormde geen enkele belemmering. Een strak toernooischema zorgde voor zo min mogelijk pauzes tussen de wedstrijden waardoor de spelers en speelsters onder 7 en onder 9 jaar een prima toernooi af konden werken. Bij de Mini F spelers en speelsters haalde het eerste team van UOW ‘02 uiteindelijk de winst binnen en bij de F categorie ging SV Heerlen met de eer strijken. De Fair Play cup ging naar het mini F team van RKHBS. De spelers en speelsters van dit team mochten een voetbal in ontvangst nemen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder.
De middag stond in het teken van het toernooi voor spelers en speelsters onder 11 jaar (de oude E categorie). Het weer was inmiddels wat opgeknapt en ook dit toernooi liep voortreffelijk. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en uiteindelijk was het de F jeugd van Roda JC, voor deze gelegenheid ingeschreven bij de hogere E categorie, die met de eer ging strijken. In een spannende wedstrijd tegen FC Gulpen, waren zij de bovenliggende partij.
Na de prijsuitreiking en opruimen werd de paaszaterdag ook nog eens afgesloten met een inhaalwedstrijd van het eerste team van UOW‘02. Deze belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, werd door de mannen van trainer Wim Zagar met 4-0 gewonnen. Hierdoor ontstaat weer perspectief op handhaving in de tweede klasse en mag paaszaterdag terecht een heerlijk dagje UOW ‘02 genoemd worden!!!
Onderstaand een aantal sfeerbeeldjes!
 
Klik op foto voor een vergroting


1 september 2015: Geslaagde ABS Beckers & Mulder CUP 2015

De voorbereiding liep niet helemaal zoals gehoopt. Het aantal inschrijvingen viel wat tegen en op het laatste moment lieten ook nog een aantal verenigingen weten, dat zij niet zouden deelnemen. De organisatie ging echter niet bij de pakken neerzitten en mag uiteindelijk terugkijken op een superleuke, geslaagde en erg warme ABS Becker & Mulder CUP 2015. Het was lekker druk op Park ter Waerden. Veel ouders, opa's en oma's en wat al niet meer kwamen een kijkje nemen en de jeugd genoot ondanks het warme weer zichtbaar. Er waren dan ook alleen maar winnaars vandaag. Alle spelertjes mochten na afloop een mooe medaille in ontvagst nemen en voor de nummers 1, 2 en 3 was er natuurlijk die prachtige beker!!! Wie die bekers wonnen leest u in onderstaand overzicht, Niet onbelangrijk te melden is, dat zowel in de F - als in de E categorie een Fairplay Cup uitgereikt werd. Hier kwamen eigenlijk alle teams voor in aanmerkinhg, maar zoals wel vaker kan er maar één winnen. In de F categorie was dat Germania Teveren en in de E categorie UOW '02 E 6. Alle spelertjes van deze teams mochten uit handen van Robert Beckers, Toernooi- en Jeugdhoofdspponsor van UOW '02 en vandaag samen met Rob Jansen de grote organisator, een prachtige wedstrijdbal in ontvangst nemen. UOW '02 bedankt alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet en dankt alle aanwezige verenigingen voor hun deelname en hoopt hen natuurlijk ook volgende jaar weer op de 10e edite van dit F- en E toernooi te mogen begroeten.

Wil je foto's van het toernooi en de ontmoeting van de F1 jeugd met de selectie van UOW '02 1 bekijken: klik dan HIER.
Veel kijkplezier!!!!!!

UITSLAGEN F TEAMS
F TEAMS
1. SPORTING HEERLEN F2
2. HAANRADE F1
3. ABDISSENBOSCH F1
4. FC KERKRADE WEST F2

Winnaar Fairplay Cup: GERMANIA TEVEREN F1

UITSLAGE
N E TEAMS
STANDAARD TEAMS RESERVE TEAMS
1. ABDISSENBOSCH/SYLVIA E1 1. LHC E3
2. SVN E1 2. DE LEEUW E3
3. SVN E2 3. UOW '02 E4
4. UOW '02 E3  

Winnaar Fairplay Cup: UOW '02 E6.