Co- en Plussponsoren


 
Wilt u meer weten over Hamers Grafische Communicatie, over de medewerkers, wellicht over hun vakkennis, hun bevlogenheid en passie of over de professionaliteit van hun mensen, over hoe ze denken, over hun aanpak, hun klanten, over hun zakelijkheid en flexibiliteit , hun dienstverlening in de totale grafische communicatie. Neem door op bovenstaand logo te klikken een kijkje op de website.
 

LS Elektrotechniek is in 2003 gestart door Léon Stevens en uitgegroeid tot een begrip in de regio maar ook actief ver daarbuiten. Wie voor LS Elektrotechniek kiest, kiest voor service, kwaliteit en eerlijk advies. Dit allemaal voor een eerlijke prijs. LS Elektrotechniek ontwerpt, monteert, onderhoudt en adviseert over Elektrotechniek, Verlichting, Data- telefonie- intercom- en antenne installaties, Domotica, Industrie en Duurzame energie en energiebesparing. Meer weten, vragen? Klik op het bedrijfslogo en kijk op de website.
 
 
Pro-Tand is sinds oktober 2006 gevestigd aan de Oude Markt te Waubach. Een Tandheelkundige, Tandprothetische en implantologiepraktijk onder één dak. Voor patiënten een heel prettige vorm van samenwerking. U kunt op één adres terecht voor zowel tandheelkundige behandelingen, het plaatsen van implantaten, maar ook voor het aanmeten en/of aanpassen van uw kunstgebit of prothese. Zij besteden veel individuele aandacht aan en nemen alle tijd voor hun patiënten. Klik hierboven op het bedrijfslogo voor meer informatie.
 


Stadion Uitzenden BV is een betrouwbare personele dienstverlener, opgericht in 2007 door Haiko Salzmann, Pascal Dassen en Ralph Schaepkens, met filialen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo met een no-nonsens aanpak waarbij de mens centraal staat. Door onze wendbaarheid kunnen wij snel inspelen op veranderingen hetgeen voordeel oplevert voor alle partijen. Humor, betrouwbaarheid en no-nonsense staan bij ons centraal!!
Bent u op zoek naar een baan, op zoek naar personeel of heeft u een personeel vraagstuk dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wilt u meer informatie over onze organisatie, klik dan op bovenstaand bedrijfslogo.FAGRO is een interim - en adviesbureau voor het functiegebied finance & control. Vanuit de gedachte "Improving your performance" creëren zij meerwaarde voor hun opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Hun inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf Hbo-niveau. Met ruim 200 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend. Hun portfolio omvat de business lines business control, accounting & reporting en corporate governance. Hun professionals hebben ervaring in vele branches en zijn thuis in de laatste ontwikkelingen. Zij gaan voor het resultaat. Meer weten over FAGRO: klik op het bedrijfslogo en neem een kijkje op de website.‘Bei d‘r Joep‘ is een mooie horecagelegenheid en is gelegen op Park ter Waerden aan Sportlaan 7 te Landgraaf. Park ter Waerden is de thuishaven van UOW '02 en ligt aan de rand van Ubach over Worms aangrenzend aan een prachtig wandel en fiets gebied in Nederland en Duitsland, Op het park zijn diverse sporten te beoefenen. Bei d‘r Joep ligt op een centrale plaats op het park waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Onder de naam Bei d‘r Joep runnen Joep en Judith Weijers sinds oktober 2013 deze horecagelegenheid. Velen kennen hen van Versboetiek Weijers. Zij hebben beiden vanuit het verleden een ruime ervaring in de horeca en hebben zich tot doel gesteld een gezellig thuis te zijn voor de gemeenschap. De wandelaar, fietser en zeker ook de sporters zijn van harte welkom om elkaar na hun activiteit in een gezellige sfeer te ontmoeten. Tevens hebben zij als doel om samen met hun gasten een onvergetelijk feest te organiseren bij gelegenheid van een bijzonder moment in hun leven. Bei d'r Joep is ook zeer geschikt voor diverse vergaderactiviteiten en het geven van workshops. Er is heel veel mogelijk Bei d‘r Joep! Neem ook eens een kijkje op hun website door op bovenstaand logo te klikken.


Glashandel van Ooyen te Langraaf staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Het bedrijf bestaat sinds 1937. Ger van Ooyen startte toen als een kleine zelfstandige een schildersbedrijf en als zodanig was hij in die tijd automatisch glaszetter. In 1967 nam Gers zoon Sjef de zaak over en in 2009 kwam met kleinzoon Francesco de derde generatie van Ooyen aan het roer. Glashandel van Ooyen heeft in al die jaren een goede naam in de regio opgebouwd. Wilt u meer weten over Glashandel van Ooyen: Klik dan op bovenstaand logo en neem een kijkje op de website.Wiertz Company is een allround specialist in personeelsvraagstukken. De Limburgse arbeidsmarkt kennen wij door en door. Jarenlange ervaring en vakkennis zijn onze tools. In de samenwerking met onze opdrachtgevers houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk. Vanuit onze kantoren in Limburg en Duitsland richten wij ons vooral op de lokale, regionale en euregionale arbeidsmarkt, waar wij sinds onze start thuis zijn. Door onze deelname aan landelijke samenwerkingsverbanden (ABU, RIA) beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij onze opdrachtgevers over waardevolle over waardevolle, actuele informatie voorzien. Kijk voor meer informatie of de nieuwste vacatures op onze website www.wiertz.com

 

Heuschen & Schrouff Asian Cash & Carry is de toonaangevende leverancier van Aziatische supermarkten in West-Europa en heeft authentieke, Aziatische voeding in de reguliere detailhandel en foodservice geïntroduceerd. Onze onderneming is uniek dankzij 45 authentieke, Aziatische A-merken uit o.a. Thailand, Singapore, Maleisië, de Filippijnen, India, China, Vietnam en Korea, die ons de exclusieve distributierechten voor de EU hebben gegeven. Daarnaast vernieuwen we steeds ons aanbod om zo de laatste trends te weerspiegelen en verbeteren we voortdurend onze diensten om onze hoge normen van operationele uitmuntendheid te behouden. Klik voor meer informatie op ons logo en bezoek onze website! 

Kapsalon Janine staat voor deskundig advies dat ervoor zorgt dat uw haar het beste krijgt. Alleen het werkelijk kijken naar uw haar en hoofdhuid leidt tot het juiste advies. Haarverbetering begint met een persoonlijk behandelplan, aangepast aan uw haar en wensen. Alleen productadvies? Ook zonder behandeling krijgt u van van ons de zorg, die uw haar verdient. Klik voor meer te weten op bovenstaand logo en neem een kijkje op de website!
 

Emonts Keukens Landgraaf ontwerpt, levert en monteert keukens. Verzorgt, indien gewenst, ook alle voorbereidende werkzaamheden. Voor particulieren en bedrijven. Emonts Keuken draagt zorg voor: Praktisch en smaakvol keukenontwerp, Strakke montage inclusief aansluiting van de apparatuur (direct gebruiksklaar), Een prijs die u niet had verwacht, Ook (indien gewenst) alle voorbereidende werkzaamheden en Levering en montage in heel Nederland, Duitsland en België.
Wilt u meer weten over Emonts Keukens? Neem door op bovenstaand logo te klikken een kijkje op de website!!!!!