Co- en Plussponsoren


 
Wilt u meer weten over Hamers Grafische Communicatie, over de medewerkers, wellicht over hun vakkennis, hun bevlogenheid en passie of over de professionaliteit van hun mensen, over hoe ze denken, over hun aanpak, hun klanten, over hun zakelijkheid en flexibiliteit , hun dienstverlening in de totale grafische communicatie. Neem door op bovenstaand logo te klikken een kijkje op de website.
 

LS Elektrotechniek is in 2003 gestart door Léon Stevens en uitgegroeid tot een begrip in de regio maar ook actief ver daarbuiten. Wie voor LS Elektrotechniek kiest, kiest voor service, kwaliteit en eerlijk advies. Dit allemaal voor een eerlijke prijs. LS Elektrotechniek ontwerpt, monteert, onderhoudt en adviseert over Elektrotechniek, Verlichting, Data- telefonie- intercom- en antenne installaties, Domotica, Industrie en Duurzame energie en energiebesparing. Meer weten, vragen? Klik op het bedrijfslogo en kijk op de website.APS Groep is een van oorsprong Kerkraads (Eygelshoven) bedrijf, dat sinds 2017 gevestigd is te Landgraaf. Bij APS Groep kunt u terecht voor o.a. Bedrijfskleding, Veiligheidsschoenen, Promotieartikelen, Sportprijzen, Medailles (Sport en Carnaval), Reclameborden, Beletteringen, Gevelreclame en Carwrapping en nog veel meer. Alles onder één dak!!! Wilt u meer weten over APS Groep neem dan een kijkje op de website www.apsgroep.nl of breng een bezoekje aan de showroom van het bedrijf gelegen aan de Heerlenseweg 200 te 6271HX Landgraaf.
 


 


Kapsalon Janine is al geruime tijd als wedstrijdbalsponsor, reclamebordsponsor en sinds 4 jaar al plussponsor verbonden aan UOW '02. Eigenaresse Janine Rutjens is zeer te spreken over de samenwerking met de Landgraafse voetbalvereniging. Wat hebben Kapsalon Janine en UOW '02 nu gemeen
  • UOW ’02 denkt aan de toekomst door te investeren in de jeugd en Kapsalon Janine investeert ook in de toekomst. Zij verliet  na 36 jaar haar vertrouwde kapsalon aan de Laurastraat 7 te Eijgelshoven en verhuisd naar een mooiere en veel grotere kapsalon.
  • Het succes van Kapsalon Janine en UOW ’02 komt voort vanuit de invulling van de door beide  gebruikte slogan “Samen sterk”. Beide partijen  geven duidelijk aan dat samenwerking van essentieel belang is om succesvol te zijn.
  • Iedere dag moet het Team van Kapsalon Janine een topprestatie leveren om de haren van  haar klanten goed te verzorgen en de UOW ’02 teams moeten ook een topprestatie leveren om altijd maar weer te proberen zoveel als mogelijk punten in de wacht te slepen.
  • Genoeg redenen om samen verder te bouwen aan een mooie toekomst. Wilt u meer weten over Kapsalon Janine. Neem dan door op bovenstaande afbeelding te klikken een kijke op de website!!!!
 
Pro-Tand is sinds oktober 2006 gevestigd aan de Oude Markt te Waubach. Een Tandheelkundige, Tandprothetische en implantologiepraktijk onder één dak. Voor patiënten een heel prettige vorm van samenwerking. U kunt op één adres terecht voor zowel tandheelkundige behandelingen, het plaatsen van implantaten, maar ook voor het aanmeten en/of aanpassen van uw kunstgebit of prothese. Zij besteden veel individuele aandacht aan en nemen alle tijd voor hun patiënten. Klik hierboven op het bedrijfslogo voor meer informatie.
 Stadion Uitzenden BV is een betrouwbare personele dienstverlener, opgericht in 2007 door Haiko Salzmann, Pascal Dassen en Ralph Schaepkens, met filialen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond,Venlo en Weert met een no-nonsens aanpak waarbij de mens centraal staat. Door deze wendbaarheid kunnen zij snel inspelen op veranderingen hetgeen voordeel oplevert voor alle partijen. Humor, betrouwbaarheid en no-nonsense staan bij Stadion Uitzenden centraal!!
Bent u op zoek naar een baan, op zoek naar personeel of heeft u een personeel vraagstuk dan bent u bij hen aan het juiste adres.
Wilt u meer informatie over onze Stadion Uitzenden, klik dan op bovenstaand logo.

 


Wiertz Company is een allround specialist in personeelsvraagstukken. De Limburgse arbeidsmarkt kennen wij door en door. Jarenlange ervaring en vakkennis zijn onze tools. In de samenwerking met onze opdrachtgevers houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk. Vanuit onze kantoren in Limburg en Duitsland richten wij ons vooral op de lokale, regionale en euregionale arbeidsmarkt, waar wij sinds onze start thuis zijn. Door onze deelname aan landelijke samenwerkingsverbanden (ABU, RIA) beschikken wij over een uitgebreid netwerk en kunnen wij onze opdrachtgevers over waardevolle over waardevolle, actuele informatie voorzien. Kijk voor meer informatie of de nieuwste vacatures op onze website www.wiertz.com
 

Wij zijn Humankind! BSO Tieners & Co verzorgt kinderopvang en ruimte voor ontwikkeling voor kinderen in de basisschool leeftijd. We geven kinderen zowel binnen als buiten de ruimte om zichzelf te zijn. Er is altijd iets te doen en te ontdekken. Lekker buiten spelen en sporten op en rondom Park ter Waerden, knutselen in het atelier of samen genieten van de maaltijd of een rustmoment. Dagelijks bieden we tal van activiteiten gericht op alle ontwikkelingsgebieden. Fijne kinderjaren gaan een leven lang mee. De lokale leefomgeving waarin een kind opgroeit vormt de basis voor zijn of haar verdere leven, voor geluk, gezondheid, gedrag en (talent)ontwikkeling. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier.  Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Wij zouden niet anders willen, want wij zijn Humankind! Meer info? Neem een kijkje op de website van Humankind. Klik hiervoor op bovenstaand logo!!!!

 

Heuschen & Schrouff Asian Cash & Carry is de toonaangevende leverancier van Aziatische supermarkten in West- Europa en heeft authentieke, Aziatische voeding in de reguliere detailhandel en foodservice geïntroduceerd. Onze onderneming is uniek dankzij 45 authentieke, Aziatische A-merken uit o.a. Thailand, Singapore, Maleisië, de Filippijnen, India, China, Vietnam en Korea, die ons de exclusieve distributierechten voor de EU hebben gegeven. Daarnaast vernieuwen we steeds ons aanbod om zo de laatste trends te weerspiegelen en verbeteren we voortdurend onze diensten om onze hoge normen van operationele uitmuntendheid te behouden. Klik voor meer informatie op ons logo en bezoek onze website! 

 

Emonts Keukens Landgraaf ontwerpt, levert en monteert keukens. Verzorgt, indien gewenst, ook alle voorbereidende werkzaamheden. Voor particulieren en bedrijven. Emonts Keuken draagt zorg voor: Praktisch en smaakvol keukenontwerp, Strakke montage inclusief aansluiting van de apparatuur (direct gebruiksklaar), Een prijs die u niet had verwacht, Ook (indien gewenst) alle voorbereidende werkzaamheden en Levering en montage in heel Nederland, Duitsland en België.
Wilt u meer weten over Emonts Keukens? Neem door op bovenstaand logo te klikken een kijkje op de website!!!!!

 

 

Hermans Hse Consulting is een veiligheidskundig adviesbureau, dat in 2017 door Tim Hermans opgericht is. U kunt bij Hermans Hse Consulting terecht voor projectondersteuning, tijdens (nieuw) bouwprojecten of interim opdrachten en stops (shutdowns & turnarounds) of het op interimbasis invullen van een veiligheidskundige funktie binnen uw organisatie. Ook verzorgen wij cursussen op maat zoals EHBO/BHV en VCA. Hermans Hse Consulting opereert voornamelijk in de volgende branches: petrochemie, industrie, energiesector en infra in Nederland, België en Duitsland. Klik op bovenstaand logo om voor meer informatie over het bedrijf en over Tim Hermans een kijkje te nemen op de website van het bedrijf !!!
 


De SkyLounge is een mooie Horecagelegenheid en is  gelegen op Park ter Waerden,  een bundeling van sportieve en maatschappelijke voorzieningen in Ubach over Worms. De SkyLounge ligt op een centrale plek en is de plek waar mensen elkaar dagelijks kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor en na het sporten  of na een wandeling of fietstocht in het prachtige buitengebied is het goed toeven in de SkyLounge. Tevens is het de  perfecte locatie voor feestjes, recepties, team-uitjes, koffietafels en zijn er voldoende ruimtes (van groot naar klein) om te vergaderen en te repeteren.
Wilt u meer weten? Neem een kijkje op de Facebookpagina van De Skylounge of op de website door op bovenstaande afbeelding te klikken of maak gewoon een afspraak met de beheerder Jo Wita. Telefonisch:  06-15309804 of per  Email: inzas@home.nl  .


 

Kinder Opvang Parkstad biedt alle kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme en plezierige plek. Een plek waar ze zelf hun talenten mogen ontdekken en waar ze zich als een vis in het water voelen. Een plek waar kinderen gezien worden, ook als ze wat meer (specifieke) aandacht nodig hebben. Op deze plek stimuleren wij kinderen, prikkelen wij ze om hun grenzen op te zoeken en uit te dagen in hun eigen kunnen. Altijd met respect voor de talenten van het kind. Een Onmisbaar schakel in het met plezier groter groeien.

Kinder Opvang Parkstad heeft gezonde voeding en beweging hoog in het vaandel staan. Bewegen is niet alleen leuk en erg belangrijk voor een goede gezondheid het bevordert ook de bewegingslust van een kind. Het draagt ook bij aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling . Om deze belangrijke redenen vinden wij het dan ook van belang om de organisatie UOW -02 te ondersteunen en zo onze belangrijkste doelgroep (kinderen) in Parkstad een extraatje te kunnen bieden.  Bent u op zoek naar een opvang waarbij de “kleine klant” centraal wordt gesteld? Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.kinderopvangparkstad.nl.  Wij bieden verschillende soorten opvang aan: Kinderdagverblijf(KDV) 0-4 jaar, Peuteropvang (POV) 2-4 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) 4-13 jaar.  Wij hopen u graag te ontmoeten in een van onze locaties van Kinder Opvang Parkstad, expertise waarbij een goede en groene start voorop staat!
 

Bert Hamers Installatietechniek is een bedrijf dat al sinds 2009 bestaat. In principe werken zij zelfstandig, maar zij hebben een vaste groep mensen, waar zij veel mee samenwerken. Daarom kunnen ze ook grotere projecten aan als dat moet. Zij werken voor zowel particulieren als aannemers. De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. Vooral op het gebied van duurzaam is er veel veranderd. Zo hebben zij al jaren kennis op het gebied van bijvoorbeeld zonneboilers. Maar uiteraard komen zij ook veel bij klanten voor het plaatsen van een CV-ketel en/of onderhoud van de CV-ketel. Onze specialiteit is badkamers. Van een standaard badkamer tot de aan de meest luxe, we kunnen het voor u regelen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Zij zijn gevestigd in Kerkrade van daar uit werken zij hoofdzakelijk in de regio. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de website. Die is simpel te bereiken door op bovenstaand logo te klikken!!!