ABS AUTOHERSTEL BECKERS & MULDER BLIJFT JEUGDHOOFDSPONSOR UOW '02!!!!

De gebroeders Robert en William Beckers, directeuren van ABS Autoherstel Becker & Mulder te Landgraaf, hebben besloten ook de komende  jaren Jeugdhoofdsponsor te blijven bij UOW ’02. Een “huwelijk”, dat in 2006 startte als cosponsor en in 2009 Jeugdhoofdsponsor werd en dat nu nog steeds tot volle tevredenheid van beide partijen stand houdt. Het logo van ABS Autoherstel Beckers & Mulder .....


zal zeker tot 1 juli 2022 op de diverse mediadragers op Park ter Waerden te aanschouwen zijn, zal dezelfde periode tevens op de shirts van alle standaardteams bij de jeugd prijken, zal te aanschouwen zijn op de shirts van ons Jeugdkader en zal tevens als naamgever blijven optreden van ons jaarlijks Pupillentoernooi om de ABS Beckers & Mulder Cup.

Het moge duidelijk zijn, dat het Bestuur en de Leden van UOW ’02 uiteraard weer helemaal in hun nopjes zijn met deze nieuwe afspraken. Zij willen de beide directeuren dan ook heel hartelijk bedanken met hun jarenlange sponsoring en deze nieuwe sponsorovereenkomst. Voorzitter Erik Verberkt  overlaadt de beide directeuren Robert en William Beckers met mooie woorden en biedt beiden een fles wijn aan en overhandigt aan Yvonne Beckers een fraaie bos bloemen.

Wie is ABS Autoherstel Beckers & Mulder?
ABS Beckers & Mulder is een Autoherstelbedrijf, dat gevestigd is aan de Buizerdweg 6c op het Industrieterrein Abdissenbosch te Landgraaf. Het bedrijf probeert haar klanten keer op keer te verrassen met haar uitstekende service. Zij zetten de negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring. Dit doen zij door vakkundig autoherstel, door passend vervangend vervoer aan te bieden en door de afwikkeling met uw verzekering of leasemaatschappij voor u te regelen. Passie voor auto’s en aandacht voor mensen, dat is de grootste kracht van ABS Autoherstel. U bent dan ook met uw beschadigde auto bij onze Jeugdhoofdsponsor op het goede adres!!!

Op onderstaande foto wordt de Sponsorovereenkomst getekend door van links naar rechts voorzitter Erik Verberkt, Robert Beckers en William Beckers. Alle personen spreken de wens uit dat ze nog lang op deze ingeslagen weg mogen blijven samenwerken. De jeugdsponsor heeft aangegeven dit jaar graag iets extra’s te willen doen voor de vele vrijwilligers bij de jeugdafdeling. Dit aanbod gaan we zeker samen oppakken.
 


Geplaatst op: 31-08-2019