Geslaagde ABS Beckers & Mulder CUP 2015

De voorbereiding liep niet helemaal zoals gehoopt. Het aantal inschrijvingen viel wat tegen en op het laatste moment lieten ook nog een aantal verenigingen weten, dat zij niet zouden deelnemen. De organisatie ging echter niet bij de pakken neerzitten en mag uiteindelijk terugkijken op een superleuke, geslaagde en erg warme ABS Becker & Mulder CUP 2015. Het was lekker druk op.....


....... Park ter Waerden. Veel ouders, opa's en oma's en wat al niet meer kwamen een kijkje nemen en de jeugd genoot ondanks het warme weer zichtbaar. Er waren dan ook alleen maar winnaars vandaag. Alle spelertjes mochten na afloop een mooe medaille in ontvagst nemen en voor de nummers 1, 2 en 3 was er natuurlijk die prachtige beker!!! Wie die bekers wonnen leest u in onderstaand overzicht, Niet onbelangrijk te melden is, dat zowel in de F - als in de E categorie een Fairplay Cup uitgereikt werd. Hier kwamen eigenlijk alle teams voor in aanmerkinhg, maar zoals wel vaker kan er maar één winnen. In de F categorie was dat Germania Teveren en in de E categorie UOW '02 E 6. Alle spelertjes van deze teams mochten uit handen van Robert Beckers, Toernooi- en Jeugdhoofdspponsor van UOW '02 en vandaag samen met Rob Jansen de grote organisator, een prachtige wedstrijdbal in ontvangst nemen. UOW '02 bedankt alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet en dankt alle aanwezige verenigingen voor hun deelname en hoopt hen natuurlijk ook volgende jaar weer op de 10e edite van dit F- en E toernooi te mogen begroeten.

Onderstaand een aantal sfeerkiekjes. Wil je meer foto's van het toernooi en de ontmoeting van de F1 jeugd met de selecte van UOW '02 1 bekijken: klik dan HIER.
Veel kijkplezier!!!!!!

UITSLAGEN F TEAMS
F TEAMS
1. SPORTING HEERLEN F2
2. HAANRADE F1
3. ABDISSENBOSCH F1
4. FC KERKRADE WEST F2

Winnaar Fairplay Cup: GERMANIA TEVEREN F1

UITSLAGE
N E TEAMS
STANDAARD TEAMS RESERVE TEAMS
1. ABDISSENBOSCH/SYLVIA E1 1. LHC E3
2. SVN E1 2. DE LEEUW E3
3. SVN E2 3. UOW '02 E4
4. UOW '02 E3  

Winnaar Fairplay Cup: UOW '02 E6.

   
   
   

Klik op de foto's voor een vergroting!!!!!


Geplaatst op: 31-08-2015