Feestweekend 20 jaar UOW'02

Op 1 juli 2022 bestaat UOW‘02 precies twintig jaar. Dat is reden voor een feestje. In het weekend van vrijdag 8 juli, zaterdag 9 juli en zondag 10 juli organiseren we daarom een feestweekend op Sportpark TerWaerden waarbij alle leden en iedereen die UOW‘02 een warm hart toedraagt van harte welkom is! Klik op lees meer voor meer info.


Op vrijdag 8 juli beginnen we met een wedstrijd tussen oud-leden van UOW‘02 en het huidige eerste elftal.
Iedereen met een UOW‘02-verleden kan zich aanmelden voor deze wedstrijd door een mailtje te sturen naar communicatie@uow02.nl
Nadien staat er een reünie-avond gepland waarop jong en oud welkom is. Trommel je UOW‘02- vrienden, familieleden en andere bekenden op en vier gezellig feest in De SkyLounge. Zangeres Suus omlijst deze avond met de nodige muzikale tinten.
Zaterdag 9 juli vangt aan met een middag die in het teken staat van de jeugd. Op het complex worden er allerlei spellen uitgezet waar de kinderen kunnen genieten van een zorgeloze middag. Ook is er op deze middag de ruimte om terug te blikken op de gebeurtenissen in twintig jaar UOW‘02.
Vanaf 19:00 staat de feestavond in De SkyLounge gepland. Met onder meer een interactieve UOW‘02-quiz en een optreden van Tiroler Teufel moet deze avond haast een succes worden.
Zondag 10 juli begint met een spellendag voor de seniorenteams van UOW‘02. De hoofdtrainer laat hierbij zijn inspiratie de vrije loop en is inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen.
Het gezellige weekend wordt afgesloten met een BBQ waar eenieder die de vereniging een warm hart toedraagt welkom is. DJ Casper zorgt ervoor dat we ook op deze zondag niets te kort komen.

Tot dan!Geplaatst op: 31-05-2022