29 NOVEMBER: SCHITTERENDE METAMORFOSE ACCOMMODATIE UOW ‘02!!!!

Medio augustus is het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen en dat werd toen meteen al gebruikt voor het spelen van competitiewedstrijden en voor het geven van trainingen. Als gevolg van de coronamaatregelen wordt het veld de laatste weken echter alleen nog .....


maar gebruikt voor het geven van groepstrainingen. UOW ´02 heeft de laatste tijd zeker niet stil gezeten en er is ook altijd nog wel wat te doen.

In april van dit jaar hebben we alle sponsoren toegezegd, dat er langs het nieuwe hoofdveld nieuwe reclameborden en een nieuw daarbij behorend ophangsysteem geplaatst zullen worden. De kosten van deze “operatie" zouden geheel voor rekening van UOW ´02 komen en dienen in deze moeilijke coronatijd als een steuntje in de rug voor onze sponsoren. Het nieuwe hoofdveld kent inmiddels een nieuwe geweldige aanblik. Ook het UOW ´02 kleedgebouw, dat nu ook wordt gebruikt door de BSO Humankind heeft in nauwe samenwerking met de BSO een nieuwe uitstraling gekregen. UOW ´02 heeft voor de aankleding gebruik gemaakt van haar huisstijl. Inmiddels zijn er nabij de hoofdingang van het sportcomplex twee vlaggenmasten geplaatst, waaraan twee banieren opgehangen worden. Eén met het logo van Humankind en één met het logo van UOW ´02. De banieren zullen heel snel opgehangen worden. De eerste fase van de upgrading is daarmee afgerond. De komende periode zal een vervolgplan opgesteld worden. We zijn namelijk nog steeds op weg om het mooiste sportcomplex van de regio te worden. Aan ambitie ontbreekt het zeker niet!

Voor de uitvoering/coördinatie van het “bordenproject" was Jan Tiemes verantwoordelijk. Hij heeft samen met onze nieuwe plussponsor APS Groep , onze huisontwerper Hamers Grafische Communicatie, de Accommodatiecommissie en de UOW ´02 Sponsorcommissie voor dit geweldige resultaat gezorgd, waarvoor heel veel dank!!

Helaas zijn er vanwege de coronamaatregelen veel minder voetbalactiviteiten en is een bezoek aan Park ter Waerden voor bezoekers nog steeds niet mogelijk. Om eenieder toch een kijkje op het complex te gunnen, hebben we hier beneden een aantal foto´s geplaatst. De oplettende kijker zal op deze foto´s zeker ook een aantal nieuwe UOW ´02 sponsoren tegenkomen. De Sponsorcommissie heeft niet stilgezeten. Deze sponsoren zullen wij de komende tijd uitgebreid aan iedereen gaan voorstellen. Voor nu bedankt voor het lezen en hopelijk gauw tot ziens. Blijf gezond, pas goed op jezelf en let ook op de ander!!!!
 

                                                                                              KLIK OP DE FOTO'S VOOR EEN VERGROTING!!!!!
 


Geplaatst op: 30-11-2020