Zondag 5 november: UOW '02 - Leonidas W --> AFGELAST!!!

UOW '02 behaalde afgelopen zondag op de valreep een uiterst gelukkig puntje in de Landgraafse derby tegen SVN. Door dit gelijkspel mag UOW '02 a.s. zondag tegen Leonidas W ongeslagen beginnen aan de eerste van een viertal thuiswedstrijden tegen tegenstanders uit de regio Maastricht. Lastige wedstrijden, waarbij we de steun van onze supporters weer niet kunnen missen. Kom.....
..... dus ook zondag onze jongens weer aanmoedigen. De bal voor deze wedstrijd is geschonken door HERENKAPSALON SMEETS uit Waubach en de Jeugdspeler van de week is MIKA KLAVORA, speler van ons JO11-3 team. Wij wensen Mika veel plezier en UOW '02 heel veel succes.

Zoals eigenlijk te doen gebruikelijk zal onze hoofdtrainer Wim Zagar ook zondag na de wedstrijd weer een analyse van de wedstrijd verzorgen en bovendien van die gelegenheid gebruik maken om wat personen te bedanken en te feliciteren. Verder heeft de Selectie van team één dit seizoen afscheid genomen van het idee "Man of the Match". Hiervoor in de plaats komt het nieuwe fenomeen "Man of the Month". Na afloop van de wedstrijd tegen Leonidas zullen de spelers van de maand september en oktober bekend gemaakt worden. Reden te meer om zondag nog gezellig een uurtje bij Bei d'r joep te blijven!!!


Geplaatst op: 30-10-2017