KNVB INFORMATIE INZAKE CORONAVIRUS EN VOETBAL!!!

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport)evenement (wedstrijden en trainingen) nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines dicht. Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, voor de sport, voor de clubs en voor......


de spelers. Het is namelijk veilig en verantwoord om te voetballen. Dat vindt niet alleen de KNVB, dat vinden NOC*NSF en alle sportbonden in Nederland. Bewegen is gezond en belangrijk in deze tijd. Alle competities, veld- en zaalvoetbal, blijven dan ook de komende drie weken doorgaan volgens het huidige speelschema.

Ter info: UOW '02 heeft geen kantine en kan dus ook geen kantine sluiten. De Skylounge is een zelfstandige Horecaonderneming en die heeft haar eigen richtlijnen!!

Via onderstaande link kunt u een kijkje nemen op de KNVB website en daar geven de KNVB Informatie en geven zij tevens antwoord op een aantal veelgestelde vragen!!!!

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal


Geplaatst op: 30-09-2020