SPAARACTIE PLUS WETZELS WAUBACH EN UOW ‘02!!!!

In december 2016 zijn PLUS WETZELS Waubach en o.a. UOW ’02 een grote spaaractie gestart. Het verzamelen en opplakken van de Pluszegeltjes is de afgelopen jaren een echt succes gebleken en levert de vereniging en de diverse teams een leuk spaarcentje op. Een mooi voorbeeld is het 4e elftal van UOW ’02 (ze noemen zich ook wel Baco 6=5), dat het ......


afgelopen seizoen, samen met vrienden, familie, buren en wat al niet meer liefst 150 volle spaarkaarten ingeleverd heeft. Het teampotje en de verenigingskas werden hierdoor beide met € 300,00 gespekt!!!

De actie loopt zeker nog een tijdje door. Voor de nieuwe leden en de leden , die het vergeten zijn leggen we hier beneden nog eens kort uit hoe het sparen in zijn werk gaat en hoe u als lid, familie van een lid of supporter van UOW´02 mee kunt doen. U heeft in ieder geval een spaarpasje nodig. Dit spaarpasje geeft recht op deelname aan de actie en is verkrijgbaar in “de Skylounge".Wanneer u boodschappen doet bij de PLUS, krijgt u op vertoon van dit pasje voor iedere 10 euro, die u besteedt een spaarzegel (Let op!!! Wel even vragen aan de cassiëre). Deze spaarzegel plakt u op de daarvoor bestemde spaarkaart, die u bij “de Skylounge" of bij PLUS Wetzels kunt verkrijgen. Op de kaart gaan veertig zegels. Een volle kaart is 4 euro waard voor UOW´ 02!!! Als u op de kaart een team aangeeft (bijvoorbeeld het team van uw zoon of dochter, of het team waarop u zelf speelt) dan gaan 2 euro naar dat team. Teams die op die manier veel sparen, kunnen aan het einde van het seizoen een leuke activiteit organiseren.

Volle kaarten kunt u inleveren in de doorzichtige inzamel box bij "de Skylounge". Hier kunt u eventueel ook losse zegels in deponeren. Mocht u uw spaarkaart kwijt zijn, dan kunt u altijd een nieuwe kaart ophalen bij PLUS Wetzels. Hier kunt u ook extra kaarten meenemen voor bijvoorbeeld familieleden.

U SPAART TOCH ZEKER MET ONS MEE!!!!

Geplaatst op: 30-07-2020