Twee nieuwe aanwinsten stellen zich voor

Twee nieuwe aanwinsten voor het seizoen 2023/2024. Mark Bäumler en Stefan Bude stellen zich graag aan jullie voor. Klik op lees meer.Ik ben Mark Bäumler en word deze zomer 32 jaar. Opgegroeid in Landgraaf en ook op dit moment nog steeds inwoner!
Mijn jeugdopleiding heb ik tot en met de D-jeugd doorlopen bij SVN, na de verdere jeugdelftallen te hebben doorlopen bij Roda JC mocht ik daar, op basis van amateurcontract, aansluiten bij de selectie.
Op mijn 20e besloot ik mijn maatschappelijke carrière verder op te pakken en ben ik sindsdien werkzaam als accountant. Mijn voetbalcarrière is verder gegaan bij Groene Ster, SVN en na 10 fijne seizoenen LHC, is het nu tijd voor UOW´02.

Laten we er samen een mooi seizoen van maken en hoop jullie uiteraard snel te zien en te ontmoeten!


Ik ben Stefan Bude (26), woonachtig in Brunssum en voetbal al mijn hele leven als middenvelder bij VV De Leeuw. Het werd langzaam tijd voor een nieuwe uitdaging en na een fijn gesprek met de trainers heb ik besloten de overstap naar UOW'02 te maken. De kennismaking met de staf en selectie is mij goed bevallen, waardoor ik alleen maar meer zin heb in het nieuwe seizoen. Tot snel, op het veld of in de kantine!

Stefan (l) en Mark (r) hebben alvast heel veel zin in het nieuwe seizoen. Welkom bij de club, mannen!


Geplaatst op: 30-05-2023