UOW'02 speelt finale ronde nacompetitie; belangrijke informatie voor supporters

Aanstaande donderdag speelt het eerste team van UOW'02 de eerste van twee finale wedstrijden in de nacompetitie. Inzet is promotie naar de tweede klasse. Lees dit artikel voor meer
informatie!


Na de twee gewonnen wedstrijden tegen SV Simpelveld wacht aanstaande donderdag de confrontatie met Sparta'18 uit Sevenum. De wedstrijd wordt gespeeld op Park ter Waerden en begint om 19.30. Het spreekt voor zich dat het team van trainer Wim Zagar de steun van de trouwe aanhang meer dan goed kan gebruiken. Spelers en staf zijn zeer gemotiveerd om donderdag een prachtig resultaat neer te zetten en daarmee een grote stap te zetten naar promotie. Die promotie moet dan verder vorm krijgen op zondag 5 juni aanstaande. De selectie van UOW'02 reist dan af naar Venhorst (NB) waar de confrontatie met de plaatselijke RKSV Venhorst om 14.30 begint.

We hebben al vernomen dat er veel aanhangers van UOW'02 zijn die ook deze wedstrijd bij willen wonen. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om samen met de spelers en staf per bus naar Noord Brabant te reizen. Voor leden en seizoenskaarthouders vragen we een vergoeding van 5 euro voor de busreis. Niet leden kunnen voor 10 euro meereizen. De verwachte vertrektijd is 11.30 vanaf Park ter Waerden. Deze tijd kan mogelijk nog wijzigen. Volg dus de publicaties op onze website. We kunnen nu nog niet exact aangeven hoe laat we weer terug zijn op ons sportpark.

Om een inschatting te kunnen maken over het aantal mensen dat mee gaat reizen, is het noodzakelijk om aan te melden op hodenavo@home.nl (Manfred Hodenius). Aanmelden kan tot vrijdag middag (3 juni) 15.00u.


Geplaatst op: 30-05-2016