WISSELING VAN DE WACHT BIJ HOOFDSPONSOR SBLPLUS!!!!

Per 31 december 2020 heeft bij onze hoofdsponsor een wisseling van de wacht plaats gevonden. Waut Ringens heeft alle aandelen van SBLplus overgedragen aan Dave Crombach en Eddy Gerritse. De nieuwe tweekoppige directie van SBLplus zal de groei en ambities de .....


komende jaren voortzetten! Waut gaat samen met zoon Rick Ringens verder met PMLplus en Support4club!

Begonnen als Shirtsponsor van een jeugdteam werd SBLplus in 2005 Jeugdhoofdsponsor en vervolgens per 1 juli 2009 Hoofdsponsor van UOW ´02. Aansluitend was het bedrijf drie jaar co-sponsor en per 1 juli 2014 keerde SBLplus weer terug als Hoofdsponsor en zal dat zeker tot 1 juli 2021 blijven. Hopelijk is dit niet het einde van een mooi huwelijk en zal de nieuwe directie van SBLplus de huidige relatie met UOW ’02 voortzetten!

Gistermiddag bracht de UOW ´02 Sponsorcommissie, Thei Caenen en Jan Tiemes, een bezoek aan Angelique en Waut Ringens om hen namens UOW ´02 heel hartelijk te bedanken voor de ontvangen steun in de afgelopen jaren. Namens de vereniging overhandigden zij een fraai bloemstuk, twee heerlijke flessen UOW ´02 wijn en een super Smulbon waar zij, als het de komende tijd weer kan, de inwendige mens ruimschoots mee kunnen verwennen. Dit afscheid zal beslist niet het einde van het tijdperk Anglique en Waut Ringens bij UOW ´02 zijn. Zij zullen in de toekomst zeker veel gebruik blijven maken van de ontvangen “UOW ´02 seizoenkaart voor het leven".

Waut en Angelique superbedankt!!!!!!klik op foto voor een vergroting


Geplaatst op: 30-04-2021