UOW ´02 Plus Wetzels actie op stoom!!!

Vlak voor de feestdagen hebben we de UOW ’02 leden via onze  website en via Facebook geïnformeerd over de spaarkaart actie die UOW ’02 samen met Plus Wetzels uit Waubach organiseert.  Alle leden ontvingen een paar dagen later een enveloppe met daarin een spaarpasje en de uitleg van de actie. Inmiddels zijn  ......


..... we goed op stoom. Er wordt volop gespaard voor UOW ’02 en dat is natuurlijk super. Mocht u tot op heden nog niet deelgenomen hebben aan de actie, dan kan dit alsnog. Meedoen is eenvoudig. Leden van UOW ’02 hebben een sponsorpasje gekregen.  Wanneer u boodschappen doet bij de PLUS, krijgt u op vertoon van dit pasje voor iedere 10 euro die u besteedt een spaarzegel. Deze spaarzegel plakt u in het daarvoor bestemde spaarboekje, dat u zowel bij “Bei d’r Joep” als bij  PLUS Wetzels kunt meenemen. In een boekje gaan veertig zegels. Een vol boekje is 4 euro waard voor UOW ’ 02!!!  Als u op het boekje een team aangeeft (bijvoorbeeld het team van uw zoon of dochter, of het team waarop u zelf speelt) dan gaan 2 euro naar dit team. Teams die op die manier veel sparen, kunnen aan het einde van het seizoen een mooie activiteit organiseren.

Volle spaarkaarten kunt u inleveren “Bei d’r Joep” in de daarvoor bestemde doorzichtige inzamelbox. Bij “Bei d’r Joep” vindt u ook lege spaarboekjes. 

Over een tijdje zullen we via de website en via Facebook een eerste tussenstand publiceren. U kunt dan zelf zien dat meedoen loont!!

 


Geplaatst op: 30-01-2017