ARC LIMBURG NIEUWE BORDSPONSOR UOW '02!!!!

De regelmatige bezoeker van Park ter Waerden heeft het waarschijnlijk al gezien. Zo op de valreep van het nog lopende seizoen hebben we op de lange zijde van het hoofdveld een fraaie nieuw reclamebord van ARC Limburg mogen plaatsen. ARC Limburg is het bedrijf van Michael Scheffers, die een aantal jaren geleden zijn voetbalkunsten nog op UOW '02 1 heeft mogen vertonen. ARC Limburg is een Reïntegratiebedrijf, dat gevestigd is op het Bedrijventerrein CMILL te Heerlen. Het bedrijf .....


voert (Spoor II) re-integratietrajecten uit in opdracht van zowel grote als kleine bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbeidsdeskundigen, maar ook voor de publieke sector (UWV).
Door middel van re-integratiecoaching en jobhunting onderzoekt ARC Limburg op een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande manier de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden van kandidaten. Met als doel een passende baan te vinden, die past bij de mogelijkheden van de kandidaat. Wilt u meer weten over ARC Limburg? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf. Dit kunt u doen door op onderstaande afbeelding te klikken!!!!

UOW '02 heet Michael Scheffers en ARC Limburg van harte welkom bij de UOW '02 Sponsorgroep!!!


Geplaatst op: 29-05-2019