Bezoek de Limburgse derby: Roda JC - VVV!!

Op zaterdag 16 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen VVV Venlo. In het kader van het amateurpartnership met Roda JC kan UOW '02 gebruik maken van goedkopere tickets voor deze Limburgse derby!! Kids (t/m 12 jaar) betalen € 7,50 en volwassenen betalen € 12,50. .....


...... LET OP: Amateurclubs kunnen maximaal 20 tickets bestellen! Hier geldt dus: "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt".
Mocht jij geïnteresseerd zijn in het afnemen van kaarten, dan ontvang ik graag uiterlijk donderdag 7 december je NAW-gegevens, geboortedatum, ID- nummer en e- mailadres. Je e-mailadres is belangrijk, omdat je van Roda JC t.z.t. een kortingscode ontvangt, die je nodig hebt voor de aanschaf van je e-ticket(s).

In verband met de nieuwe veiligheidsvoorschriften geldt verder het volgende:
- Zoals voorgaande jaren worden de prijzen bij topwedstrijden verhoogd met € 2,50 waardoor de prijs voor kids op € 7,50 en voor volwassenen € 12,50 uitkomt.
- Iedere geïnteresseerde krijgt t.z.t van Roda JC per mail een unieke kortingscode, waarmee online e-tickets aangeschaft kunnen worden.
- Stappenplan voor het aanschaffen van tickets met deze kortingscode is online te bekijken via: http://www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/over-ons/tickets/online-tickets/
- De kaarten staan op naam van de club, hetgeen betekent, dat de club verantwoordelijk is voor de supporters die de kaarten kopen, mochten er eventuele ongeregeldheden voorkomen.

Met sportieve groet,

Paul Maenen
E-mailadres: paul.maenen@home.nl


Geplaatst op: 28-11-2017