Op de Bies zoekt trainer voor voetbalteam

Op de Bies, een instelling voor verstandelijk gehandicapten in Landgraaf, zoekt met spoed een voetbaltrainer voor een voetbalteam binnen hun instelling.
Wellicht zijn er binnen onze vereniging leden die, door opleiding of belangstelling, een rol kunnen spelen in het oplossen van het trainersprobleem. Lees meer in de bijgevoegde advertentie tekst.


Op de Bies biedt advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Parkstad en de aangrenzende gemeenten. Hierbij gaat Op de Bies ervan uit dat alle mensen verschillend zijn en dat ieder mens zelf, met zijn mogelijkheden en beperkingen, invulling wil geven aan zijn eigen leven: kansen scheppen en deze benutten. Op de Bies kent verschillende vormen van ondersteuning.

Voor onze voetbalclub zijn we op zoek naar een:

Begeleider Voetbalclub

Gemiddeld 2 uur per week

Herhaalde oproep


vacaturenummer: B1608 – 2
voorziening/afdeling/groep: Op de Bies, zorgmodule 6


Profiel
Als Begeleider voetbalclub geef je zelfstandig vorm, inhoud en begeleiding aan de voetbalclub.
De voetbalclub vindt plaats op maandagavond. Groep 1 van 18.00 uur tot 19.00 uur en groep 2 van 19.00 uur tot 20.00 uur. Maximaal 40 weken per jaar.

Functie eisen
• Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding.
• Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
• Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een (soortgelijke) functie;
• Je bent in staat om geheel zelfstandig inhoud, vorm en begeleiding te geven aan de voetbalclub;
• Je beschikt over de nodige sportieve vaardigheden;
• Je bent in staat om eenvoudige sportieve zaken aan te leren aan mensen met een verstandelijke beperking;


Arbeidsvoorwaarden
Inschaling vindt plaats in functiegroep 25 conform CAO gehandicaptenzorg. De overige arbeids-voorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg. Medewerkers van de Koraalgroep kunnen deelnemen aan het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

De aanstelling is voor bepaalde tijd, maximaal voor de duur van één jaar, gekoppeld aan voldoende deelnemers voor de voetbalclub.

Ingangsdatum in overleg.Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van de collega‘s van de afdeling Bewegingsagogie te bereiken via telefoonnummer 045 – 533 99 53.

Onze correspondentie over het verloop van de procedure versturen wij per e-mail.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Bij indiensttreding dienen kandidaten een verklaring omtrent gedrag te overleggen.


Reageren
Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer (B1608-2) voor 3 juli a.s. per e-mail naar: sollicitatie@opdebies.koraalgroep.nl

Alleen sollicitaties verstuurd naar bovenstaand e-mailadres en voorzien van het vacaturenummer worden in behandeling genomen..


Geplaatst op: 28-06-2016