27 NOVEMBER 2020: UITSLAG RABOBANK CLUBSUPPORT 2020!!!!

UOW '02 heeft ook in dit bijzondere coronajaar weer deelgenomen aan de Rabobank Clubsupport Actie. Met heel veel dank aan alle UOW '02 stemmers hebben we dit jaar weer prima gescoord. UOW '02 mocht het geweldige bedrag van € 2.000,00 in ontvangst .....


nemen. Weer een heel mooi bedrag, waarmee de vereniging weer heel veel sjieke dingen kan gaan doen. Een bedankje aan al die UOW '02 stemmers is dan ook zeker op zijn plaats: UOW '02 STEMMERS SUPER BEDANKT!!!! Natuurlijk ook weer een bedankje aan de Rabobank voor deze geweldige actie!!!

Bericht van de Rabobank!!!!

Beste leden van UOW ‘02,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Dit jaar hebben jullie helaas de kleedlokalen, kantine of deuren moeten sluiten. Het is daarom extra mooi om te zien dat Rabo ClubSupport dit jaar zoveel positieve energie teweeg heeft gebracht. Geweldig dat zoveel clubs ons geholpen hebben om van de bekendmaking een succes te maken!

De stemmen zijn geteld. Maar liefst 50.980 stemmen zijn afkomstig uit Zuid-Limburg Oost, waar het verenigingsleven van oudsher een belangrijke plek inneemt in de samenleving! De stemmen zijn verdeeld over de 799 clubs die dit jaar hebben deelgenomen aan Rabo ClubSupport.

Speciaal voor jullie hebben we een video gemaakt. Bekijk deze door hier beneden op de link te klikken!!!
Wij wensen jullie veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Tot volgend jaar!

Rabobank Zuid-Limburg Oost
Team Marketing, Communicatie & Coöperatie


Geplaatst op: 27-11-2020