Jeugdcoördinator Hub van Weijde voorlopig niet beschikbaar en oproep voor steun bij Afdeling Jeugd!!

Afgelopen week heeft onze Technische Jeugd Coördinator Hub van Weyde aangegeven wegens privé omstandigheden voorlopig, in ieder geval tot 1 december, niet meer beschikbaar te zijn voor UOW ‘02. Een vervelend bericht, in eerste instantie voor Hub en zo kort voor de start van de nieuwe (beker)competitie ook voor de sportbeoefenaars, jeugdkader, ouders/verzorgers en bestuur van UOW ‘02. We ....


... moeten  vooruit blijven kijken en zorgen dat we samen UOW ’02 blijven maken. Paul  Maenen, bestuurslid voetbalzaken, heeft alle jeugdkaderleden inmiddels geïnformeerd. Tevens heeft Paul een oproep gedaan aan deze doelgroep om zo mogelijk extra organisatorische ondersteuning te verlenen als daar de tijd voor is.
Het bestuur van UOW ’02 was ook met Hub in gesprek om te komen tot een andere werkstructuur met daarbinnen een Commissie Jeugd met als taak vooral de doelgroep speelsters en spelers tot en met 14 jaar. Hub was blij met dit voorstel, wilde graag een bijdrage leveren aan de verdere inrichting van deze Commissie  en ook hoopte hij op meer ondersteuning in de uitvoering. Het bestuur gaat de voorbereidende activiteiten om tot een volwaardige Commissie Jeugd te komen continueren.
Wie interesse heeft om de Commissie Jeugd vorm en inhoud te geven en/of bereid is om in de uitvoering van de Commissie iets te doen, meld je dan bij Paul Maenen, tel. 06-43660301 of email: paul.maenen@home.nl  of paul.maenen@uow02.nl .
Uiteraard wensen wij Hub de komende tijd veel sterkte toe!!!!! 


Geplaatst op: 27-08-2018