27 APRIL UPDATE: CORONAVIRUS - UOW '02 DOET MEE!!!

Onder het motto ‘UOW ‘02 DOET MEE!!!‘ zijn de voorbereidingen om het sporten voor de jeugd tot en met 12 jaar en jongeren tot en met 18 jaar in volle gang. Afstemming met de gemeente Landgraaf, die vanuit de overheid de regierol heeft om het sporten mogelijk te maken, vindt sinds afgelopen dinsdag plaats. Het Bestuur heeft gisteren vergaderd en afspraken gemaakt ......


over de verdere organisatie binnen UOW ´02. We willen zo snel mogelijk van start gaan maar helaas is 29 april 2020 niet haalbaar. Wij richten ons nu op woensdag 6 mei 2020 maar ook dat is nog niet zeker. Er moeten nog heel veel zaken worden geregeld.
Wij zijn nu in afwachting van de officiële richtlijnen vanuit de gemeente Landgraaf. Een vragenlijst, ontvangen vanuit de gemeente, is inmiddels ingevuld en geretourneerd. In deze vragenlijst is ook aangegeven welke ondersteuning en faciliteiten wij denken nodig te hebben vanuit de gemeente. Denk hierbij aan het toezicht houden van de te maken afspraken met name bij de ingang en omgeving van de sportaccommodatie, de schoonmaak en de algemene ondersteuning die ook (deels) overdag beschikbaar moet zijn. Voor het verzorgen van de trainingen is voldoende expertise binnen UOW ´02 aanwezig.

Er is inmiddels een werkorganisatie met een kernteam van start gegaan:

Overall coördinator - Erik Verberkt
Financiële zaken - Dion Wetzels
Verzorgen trainingen - Paul Maenen, Rodger Pieters, overige Coördinatoren en Kaderleden
Beheer en onderhoud - Jo Speth
Algemene ondersteuning - Gemeente contactpersoon Erik Verberkt
Verzorgen toezicht - Gemeente contactpersoon Erik Verberkt

Ondersteuning in de organisatie van UOW ´02 DOET MEE!!! Is welkom. Wij zoeken nog extra ondersteuning bij het uitvoeren van beheeractiviteiten, toezicht houden binnen de poorten van de sportaccommodatie en algemene ondersteuning van het kernteam. Realiseer jullie, dat alle hiervoor genoemde personen nog een fulltime baan hebben en dus naast hun werk deze activiteiten moeten uitvoeren. Interesse om UOW ‘02 een of meerdere dagen per week te helpen? Neem contact op met onze voorzitter per mail erik.verberkt@home.nl of telefonisch 06-53236375 of bij een van de hiervoor genoemde personen.
Samen maken wij UOW ´02!!!

Het bestuur wenst iedereen nog steeds heel veel sterkte, wijsheid en een goede gezondheid toe. Blijf bovendien goed op elkaar letten!!!Geplaatst op: 27-04-2020