Geslaagde eerste editie Sportcafé brengt jeugdtrainers en commissie voetbalzaken samen

Op dinsdag 26 maart kwamen jeugdtrainers en leden van de commissie voetbalzaken samen voor de allereerste editie van het Sportcafé. Het thema van deze bijeenkomst was de teamindeling voor het komende seizoen, waarbij Rodger Pieters namens de commissie voetbalzaken het woord voerde.


In een informele setting kregen de jeugdtrainers volop de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en deel te nemen aan discussies. Met de waardevolle input die tijdens deze eerste editie is verzameld, zal de commissie voetbalzaken op korte termijn de beleidsplannen verder uitwerken. Zodra deze plannen volledig zijn uitgewerkt, zullen de jeugdtrainers hierover worden geïnformeerd en zal verdere invulling worden gegeven aan de uitvoering ervan.

De positieve sfeer en het succes van het Sportcafé hebben ons overtuigd dat dit een initiatief is dat we graag willen voortzetten.

De commissie voetbalzaken juicht de hoge opkomst van de jeugdtrainers toe en bedankt hen voor hun betrokkenheid en tijd!Geplaatst op: 27-03-2024