27 MAART 2020 : UOW ‘02 JUBILARISSEN!!!!

Vanwege de aanhoudende Coronamaatregelen zijn bijeenkomsten in grote groepen helaas nog steeds niet toegestaan. Dit is al vanaf begin 2020 het geval en daardoor is UOW´02 nog steeds niet in de gelegenheid geweest de jubilarissen van 2019 en 2020 te huldigen. De huldiging van deze “jaargangen" was oorspronkelijk gepland omstreeks april 2021. Het UOW ‘02 bestuur .....


heeft gezien de Corona vooruitzichten nu toch alvast besloten alle  jubilarissen al  in kennis te stellen van het jubileum vanwege hun langdurig lidmaatschap. Tevens is besloten ook de jubilarissen van 2021 al te informeren omtrent hun aanstaand jubileum.
Het was heel lastig om een grote groep jubilarissen te verzamelen, daarom heeft  vrijdag 26 maart een eerste groep hun Jubileumspeldje en een daarbij behorend schrijven mogen ontvangen. Dit heeft plaatsgevonden na afloop van de training van de senioren op ons sportcomplex Park ter Waerden.
De overige actieve jubilarissen zullen op korte termijn tijdens hun training dit aandenken ontvangen. De niet actieve leden zullen de  brief en het bijbehorende jubileumspeldje thuis bezorgd krijgen. Het bestuur hoopt over niet al te lange tijd alsnog een evenement te kunnen organiseren, waarbij we de jubilarissen alsnog in het zonnetje kunnen zetten en hen de aandacht geven, die ze verdienen.
Wij zullen alle leden hiervan uiteraard op de hoogte houden.

In onderstaand overzicht kunt u lezen welke Jubiularissen gehuldigd zijn (zie foto) en nog gaan worden!!!!
 
Bestuur UOW ‘02

 


Geplaatst op: 27-03-2021