RABO CLUBSUPPORT 2019!!!!

Beste leden, ouders, vrienden en supporters van UOW ‘02!!!!
Op 11 juli hebben we op de UOW ‘02 website en UOW ‘02 Facebook aangekondigd, dat UOW ‘02 ook dit jaar weer deelneemt aan de actie van de Rabobank om verenigingen en stichtingen in onze regio financieel een steuntje in de rug te geven. Deze actie heet vanaf dit jaar: RABO Clubsupport!! De afgelopen jaren heeft UOW ‘02 .....


veel steun/stemmen van haar omgeving mogen ontvangen en steeds een mooi bedrag mogen ontvangen en daar zijn we apetrots op. Binnen UOW ´02 doen veel leden hun bankzaken bij de Rabobank en zij zijn allemaal ook nu weer in de gelegenheid om tijdens deze support een aantal stemmen uit te brengen en wat zou het fijn zijn als ze een paar van die stemmen aan UOW ´02 zouden geven.

Vanaf vrijdag 27 september (dat is morgen al) tot en met 11 oktober 2019 mag er weer gestemd worden. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de opbrengst . Een gedeelte van deze opbrengst zouden we graag willen besteden aan de aankleding van het volgend jaar te realiseren nieuwe kunstgrasveld.

Meer info over de RABO Clubsupport kunt u lezen door op onderstaande afbeelding te klikken. Doe je je bankzaken bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, dan kan je door HIER te klikken en je te registreren alsnog heel eenvoudig en snel lid worden.
We willen alle UOW ´02 stemmers nu al heel hartelijk bedanken voor hun stem!!!!Geplaatst op: 26-09-2019