DAMESCOMITË VERKOCHT VANMIDDAG HAAR LAATSTE LOOTJES!!!

We hadden er verleden week reeds melding van gemaakt en hedenmiddag was het zover. Het UOW '02 damescomité verkocht vanmiddag voor aanvang van de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op Park Ter Waerden  tegen RVU haar laatste lootjes. Alvoren ze mochten beginnen werden de dames Ans Hoffmann, Cissie Tijssen en Hannelore Huntjens op de voor hen zo vertrouwde plek .....


aan de entree van ons sportcomplex in het zonnetje gezet door UOW '02 voorzitter Erik Verberkt. Erik bedankte de dames namens heel UOW '02 heel hartelijk voor de jarenlange (17 jaar) inzet en de ondersteuning van de club en liet tevens weten, dat UOW '02 hen  heel erg zal gaan missen. Tot slot overhandigde hij Ans, Cissie en Hannelore een fraaie bos bloemen en een envelop waar zij zeker iets leuks mee kunnen gaan doen. Dames bedankt!!!! En toen was het tijd voor het Afscheidsfotootje!!!!
 

UOW '02 is vanwege het vertrek van het damescomité naarstig op zoek naar een aantal personen, die in de toekomst bij de 13 thuiswedstrijden van ons eerste elftal tussen 13.45 uur en 14.30 uur aan de entree lootjes willen gaan verkopen. Als zich een grote groep geïnteresserden meldt, zal het aantal keren per seizoen natuurlijk veel minder worden. "Samen maken wij UOW '02". Aanmelden kan via Email info@uow02.nl !!!

Bestuur UOW '02


Geplaatst op: 26-05-2019