Even voorstellen | Roger Cohnen

Zoals recent gemeld bestaat het bestuur van UOW ‘02 inmiddels uit elf personen. Daarmee is onze vereniging met frisse moed aan het jaar 2024 begonnen. In de komende weken stellen we bestuursleden stuk voor stuk aan jullie voor, in willekeurige volgorde.
Deze keer is het de beurt aan Roger Cohnen. Roger is sinds enkele jaren lid van onze vereniging en voor velen misschien een (nog) onbekend gezicht. Hoog tijd om zichzelf voor te stellen dus!


Mijn naam is Roger Cohnen, ik ben 56 jaar oud en gehuwd met Manon Cohnen. Zij is eveneens actief als vrijwilliger, in de commissie financiën. Ik ben vader van één zoon, genaamd Shane. Hij is 20 jaar en speler van het 4de elftal.

Ikzelf ben de trainer/coach van het 4de elftal, wedstrijdsecretaris bij de senioren en bestuurslid van UOW ’02 met als portefeuille
voetbalzaken. Mijn plan betreffende de portefeuille voetbalzaken is onder andere ervoor zorgen dat hetgeen waarvoor de club bedoeld is, namelijk het voetballen, verzekerd zal blijven. Wij zijn immers een voetbalclub. Dit kan gerealiseerd worden door ervoor te zorgen dat de poppetjes op de goede plekken staan, zowel junioren als senioren (heren/dames).

Sinds 2018 heb ik kennis gemaakt met UOW ’02 als trainer/coach van destijds nog LHC in verband met combinatieteam JO19. Shane was destijds speler van dit team. Vanaf 2022 definitief actief lid van UOW ’02 als trainer/coach van het 4de elftal. 

Zelf ben ik sinds tientallen jaren actief in het voetballen, als spelend lid tot en met 1995 en sinds 2013 als trainer/coach.


Geplaatst op: 26-02-2024