Pro-Tand nieuwe shirtsponsor van het vierde elftal van UOW ‘02!!!!

Gistermorgen werd op Park ter Waerden Pro-Tand gepresenteerd als de nieuwe shirtsponsor van het vierde elftal van UOW ‘02. Pro-Tand is al geruime tijd sponsor van onze vereniging. De laatste jaren prijkte het logo van de tandheelkundige-, tandprothetische- en implantologie praktijk aan de oude markt in Ubach over Worms op de borst van het ........


derde Team. Daniel van der Zwaag, mede eigenaar van Pro-Tand,  speelde tot en met vorig seizoen op dit team dat voor het grootste deel bestond uit oud eerste elftal spelers. Vanaf dit seizoen doen de heren van dit team na een lange loopbaan een stapje terug in de richting van het 35+ voetbal. Daniel wilde echter graag blijven investeren in het voetbal bij onze vereniging en vond in het piepjonge vierde elftal een prima vervolg.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het team tegen Sporting Heerlen, werd de nieuwe sponsor officieel gepresenteerd. Van kant van de spelers was er meteen een dubbel presentje voor de sponsor. Vóór de wedstrijd werd Daniel van der Zwaag getrakteerd op een bierpakket en na negentig minuten nam het team van trainer Rob Janssen met een 7-5 overwinning de drie punten mee naar de kleedkamer.
Spelers en staf van het vierde team danken Pro-Tand voor het vertrouwen en de ondersteuning en hopen er met de nieuwe shirtsponsor op de borst een super seizoen van te maken!
  
  
klik één of twee keer op de foto's voor een vergroting!!!

 


Geplaatst op: 24-09-2018