Samenwerking UOW ‘02 en RKVV Rimburg van start!!

Op verzoek van het bestuur van RKVV Rimburg is het bestuur van UOW ´02 de afgelopen periode in gesprek geweest over samenwerking tussen beide verenigingen. Het bestuur van UOW ´02 heeft al vaker aangegeven om in gesprek te gaan met verenigingen, die willen samenwerken. Samenwerken kent alleen maar winnaars als partijen daarvoor open staan....


Wat de samenwerking kan brengen zien wij nu al binnen UOW ‘02 in het samenwerkingsverband met LHC bij de meiden en dames. Liefst 120 meiden en dames kunnen nu actief deelnemen aan de voetbalsport.
De gesprekken met RKVV Rimburg zijn positief verlopen en leiden al voor het komend seizoen tot een invulling van de samenwerking bij de oudere jeugdteams en de lagere senioren elftallen van beide verenigingen. Bij de gesprekken is ook het bestuur van LHC betrokken geweest en ook vanuit die vereniging wordt een verdere vorm van samenwerking toegejuicht. Afgesproken is dat later in dit jaar de samenwerking wordt geëvalueerd en mogelijk verder wordt uitgebreid.


Geplaatst op: 24-06-2019