UPDATE Sponsoractie PLUS Wetzels

Sinds eind vorig jaar loopt de sponsoractie bij Plus Wetzels. Elk lid heeft destijds een sponsorkaart gekregen waarmee het gezin zegels kon sparen. De regels hebben we nog eens ter herinnering op een rolbanner gezet die te bewonderen is in ons horecagedeelte Bei der Joep . Hoe loopt het tot nu toe? De deelname door de teams is .....


.....  zeer verschillend. Er zijn teams die goede resultaten laten zien, maar van andere teams komt vrijwel niets binnen. Ook zie ik dat de deelname door de jeugdteams beter is dan van de senioren. We kunnen dus vaststellen dat de actie redelijk goed loopt. Het kan naar mening echter nog veel beter als degenen die nu nog langs de lijn staan ook aan het spel gaan deelnemen.

Ben je de sponsorpas kwijt? Vraag dan een nieuwe bij Joep of bij mij. De actie blijft gewoon doorlopen, er is geen einddatum!!!

Vind je het plakken op een kaart teveel werk, gooi dan de losse zegels in de verzamelbak bij Joep. Ik dank iedereen van harte voor de deelname en vraag degene die daartoe nog geen kans heeft gezien om de bal op te pakken.
 
Manfred Hodenius.
Penningmeester UOW ’02. 


Geplaatst op: 23-08-2017