UOW ‘02 doet mee met de SamenLoop voor Hoop Landgraaf!!! Meld jij je ook aan?

Al eerder melden wij, dat UOW ‘02 onder de naam van “Dur Wandelkloep" gaat deelnemen aan de SamenLoop voor Hoop Landgraaf, die op 22 en 23 juni gehouden wordt op Park ter Waerden. Deze samenloop begint op de zaterdag om 13.00 uur en eindigt op de zondag om 13.00 uur. Inmiddels hebben zich al 58 personen gemeld, die met “Dur Wandelkloep" willen meelopen. Een mooi resultaat, maar.....


het kan natuurlijk nog veel mooier!!!

Wil je meedoen, meld je dan snel aan. De opbrengst van deze SamenLoop voor Hoop gaat naar onderzoek in het Maastrichtse UMC en naar het Toon Hermans Huis Parkstad. Deelnemen met “Dur Wandelkloep" betekent één uur wandelen op een door jou geschikt moment met personen, waar je graag mee wil lopen.
Je kan je opgeven door op onderstaande link te klikken. Je kan dan meteen beginnen met de registratie van de gegevens onder de kop “jouw gegevens". Door alle gegevens te registreren en dan verder te gaan, kom je uiteindelijk uit bij betaling van het inschrijfgeld van € 15,00.

https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/algemeen? samenloopId=40248&signupas=TeamMember

Zodra jouw inschrijving binnen is, zal ik je ergens in mei een email sturen met de verdere informatie over team “Dur Wandelkloep". Ook deze keer hebben we weer een tent met uitzicht op de baan.
Vrienden, kennissen of familie!!! Iedereen is welkom om met “Dur Wandelkloep" mee te lopen. Heb je vragen? Stuur dan een email naar erik.verberkt@home.nl

Groeten,
Erik Verberkt
Geplaatst op: 22-04-2019