TERUGBLIK OP DE VACATURES UOW ‘02 JO 17-2!!!

Wat laat maar omdat het zo rustig is kijken we toch nog even terug naar de start van de competitie.Waarom? Als we SAMEN problemen aanpakken, komt er heel vaak ook een oplossing!!! We hadden op dat moment geen trainers en leiders voor het JO17-2 team. Er werden toen twee keer vacatures op de Website en op Facebook geplaatst, gesprekken gevoerd met ouders en met mogelijk geïnteresseerden. Waar Jeugdcoördinator Lars Dekkers .....


op gehoopt had, gebeurde niet. Tot kort voor de start van de competitie had het JO17-2 team nog geen trainer en ook geen begeleider. De directe omgeving denkt heel vaak, dat een vereniging dat dan maar moet oplossen, daar hebben ze tenslotte een bestuur en leiding voor. Er wordt gewoon vergeten, dat verenigingen niet voor alles een oplossing uit de hoge hoed kunnen toveren. Een vereniging draait gewoon met de gratie van hoofdzakelijk vrijwilligers en die liggen niet, zoals u allen waarschijnlijk ook wel eens gehoord of gelezen hebt, niet voor het oprapen!!!
De ultieme poging om via een informatiebijeenkomst met UOW ‘02 seniorleden en genodigden was succesvol en heeft er uiteindelijk toch nog toe geleid, dat er begeleiding voor de JO17-2 kwam. Liefst 6 spelers van UOW ‘02 4 en een oud jeugdtrainer/leider hebben zich gemeld om gezamenlijk de jongens van de JO17-2 te gaan trainen, te gaan begeleiden en te coachen tijdens de wedstrijden. UOW ‘02 is dan ook heel blij en trots dat de mannen van Team 4 en een oud leider deze handschoen hebben opgepakt. Het bestuur bedankt Yorrith Haan, Erik Meijers, Joris Coervers, Ricardo Salmaso, Bas Hermans, Ruben Dreessen, Dimitri Quaden heel hartelijk en wenst hen en alle JO17-2 spelers veel succes maar bovenal heel veel voetbalplezier in deze, op dit moment helaas stil liggende, competitie!!!!!
We zullen het in de toekomst gewoon atijd SAMEN moeten doen, want SAMEN IS UOW '02 STERK!!!


Team JO17-2 en Team 4!!


Geplaatst op: 21-10-2020