STADION UITZENDEN al ruim tien jaar sponsor van UOW '02!!!

UOW ‘02 en Stadion Uitzenden zijn al ruim 10 jaar aan elkaar verbonden. Directeur/Partner Haiko Salzmann op onderstaande foto samen met Erik Verberkt, voorzitter van UOW ‘02, kijkt tevreden terug op het afgelopen decennium waarin Stadion Uitzenden vanaf het eerste moment als co-sponsor van UOW ‘02 optreedt.


Het eerste contact is destijds snel gelegd. Haiko is als speler van het 1e elftal actief binnen UOW ‘02 en draagt de vereniging UOW ‘02 ook dan al een warm hart toe. Stadion Uitzenden is vanaf het eerste moment co-sponsor geweest en met de financiële bijdragen bouwt UOW ‘02 nog steeds verder aan een mooie toekomst. Haiko is recentelijk gestopt als actieve speler en inmiddels voetbalt zijn zoontje bij de jeugd van UOW ‘02, waardoor de verbinding naar het voetbal blijft bestaan.
Met het beëindigen van zijn actieve loopbaan als voetballer wordt Haiko steeds vaker gevraagd om UOW ‘02 te ondersteunen in de organisatie. Met name zijn persoonlijkheid, kennis van zaken, opgedane ervaringen en zijn wijze van communiceren zijn welkome aanvulling binnen de vereniging UOW ‘02. Een vereniging van ongeveer 700 leden, dat zeker op onderdelen lijkt op een bedrijf en ook Stadion Uitzenden als een betrouwbare partner ziet, waarmee een langdurige relatie is opgebouwd. De kernwaarden van Stadion Uitzenden: Humor, No-nonsense en Betrouwbaarheid moeten misschien ook wel de kernwaarden van UOW ‘02 worden rondom de core-business voetballen. Zowel bij Stadion Uitzenden alsook binnen UOW ‘02 geldt: ‘Een organisatie waar iederéén telt!‘
Kortom veel redenen om samen te blijven werken!
UOW ‘02 dankt de eigenaren van Stadion Uitzenden en in het bijzonder Haiko Salzmann voor de langdurige ondersteuning van UOW ‘02 en spreekt de wens uit dat die samenwerking nog lang blijft bestaan.
Kijk voor meer informatie over Stadion Uitzenden op de website, www.stadionuitzenden.com.Geplaatst op: 21-08-2018