ABS Beckers & Mulder Cup 2022 groot succes

De ABS Beckers & Mulder Cup 2022 was een groot succes. Klik op lees meer voor een verslag van deze zonnige zaterdag. Op het tabblad Foto's op deze site én op onze Facebooksite zijn een aantal mooie foto's van deze dag te bekijken.


Afgelopen zaterdag 16 april was het, na een Coronapauze van 2 jaar, dan eindelijk zover. De 13e editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Het voetbaltoernooi voor de allerjongste jeugd in de regio. Het was stralend zonnig weer en de zon zou de rest van de dag ook niet meer verdwijnen. Dus geweldig lenteweer in april. 51 teams hadden zich voor dit toernooi ingeschreven. Het was dan ook gezellig druk op Park ter Waerden. Heel wat trainers, leiders, vaders, moeders, opa’s en oma’s vergezelden de vele spelertjes.
's Ochtends waren de JO7, JO8 en JO9 teams aan de beurt. Het ochtendprogramma, 31 teams streden in 6 poules voor de winst en de felbegeerde bekers, begon precies om 9.30 uur en het toernooi verliep op rolletjes. Het ging er allemaal uiterst sportief aan toe en zonder blessures. De laatste wedstrijden waren volgens planning dan ook stipt om 12.00 uur afgelopen. Na wat telwerk kon overgegaan worden naar de prijsuitreiking. Er waren op deze mooie dag eigenlijk alleen maar winnaars. Alle kinderen mochten uit handen van William en Robert Beckers , directeur eigenaren van Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel afhankelijk van de behaalde plaats een heel mooie gouden, zilveren of bronzen herinneringsmedaille in ontvangst nemen en voor de nummers 1,2 en 3 in elke poule was er een fraaie beker. Er was ook nog een Fairplay prijs. Aan het eind van het toernooi gaven de scheidrechters en leden van de organisatie aan welk team voor deze sportiviteitsprijs in aanmerking kwam.
In de middaguren waren de jongens en meisjes van de JO10 en de JO11 aan de beurt. 20 teams speelden in 4 poules voor de prijzen. Ook dit toernooi verliep zonder problemen en kon ook volgens speel- en tijdschema afgewerkt worden. De teams mochten na afloop met een tevreden gezicht de gewonnen en verdiende prijzen in ontvangst nemen.
Wij als toernooi organisatie mogen dan ook terugblikken op een geweldig en geslaagd toernooi met heel veel mooi weer.
UOW ’02 bedankt alle deelnemende verenigingen, spelertjes, trainers, begeleiders, toeschouwers, alle vrijwilligers, de EHBO-ers van de EHBO Vereniging Heerlen, de toernooiorganisatie en last maar zeker niet least onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel voor hun komst, aanwezigheid en inzet. Zij allen hebben ervoor gezorgd dat we op deze paaszaterdag mochten genieten van een schitterend jeugdtoernooi. Tot slot ook veel dank aan Fotograaf Lucho Carreno voor het maken van weer heel veel sfeerbeeldjes. UOW ’02 hoopt iedereen en mogelijk nog meer geïnteresseerden volgend jaar op de 14e editie op paaszaterdag 8 april 2023 weer te mogen begroeten. Tot volgend jaar!


Geplaatst op: 21-04-2022