VERTROUWENSPERSOON MAUD SLUYSMANS STELT ZICH VOOR!!

Op 12 januari j.l. maakten we via de UOW ‘02 website en UOW ‘02 Facebook bekend, dat Maud Sluysmans m.i.v. 1 januari 2021 de allereerste Vertrouwenspersoon van UOW ‘02 is. Zoals aangekondigd stelt Maud zichzelf ook nog even voor aan alle UOW ‘02 leden. Bij deze. Klik op Lees meer!!


Ik ben Maud Sluysmans, 50 jaar oud en Moeder van Maxim (Keeper JO19-2) en Stijn (Keeper JO14-1). Ik ben geboren en getogen in Nieuwenhagen/ Landgraaf, heb gestudeerd in Leiden (waar mijn oudste, hun broer nu ook studeert) en ben na mijn studie terug gekomen naar het Zuiden om de praktijk van mijn vader over te nemen. Ik doe mijn werk met hart en ziel, en vind mijn ontspanning bij en met mijn gezin.

Ik ben sinds 2000 afgestudeerd en gevestigd huisarts in de kern Nieuwenhagen en door het bestuur gevraagd om op te gaan treden als vertrouwenspersoon binnen UOW ‘02. De taken en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon zijn op de UOW ‘02 website te vinden. Aangezien ik het verenigingsleven een warm hart toedraag, mijn vrije tijd besteed aan het aanmoedigen van mijn jongens langs de lijn en absoluut tegen pesten en misstanden ben, kon ik dit verzoek niet weigeren.

Ik hoop vanuit mijn kennis en ervaring deze taak te kunnen volbrengen, waarbij ik natuurlijk ook hoop dat ik niet vaak in actie hoef te komen. Ik bied een luisterend oor, heb een geheimhoudingsplicht, zoek samen met jullie naar een oplossing of weet vanuit mijn werk de juiste route te bewandelen. Uiteraard alleen met toestemming van jullie.
Indien het nodig is, hoop ik van harte dat jullie mij weten te vinden: in de Skylounge, langs de lijn of telefonisch via 06-13573206 (in de avonduren van 18.00-21.00) of via email maudsluysmans@gmail.com.

Groet,
Maud SluysmansGeplaatst op: 21-01-2021