NIEUWE SPONSOR: WOLFS & PARTNERS

Sinds een paar weken hangen op Park ter Waerden  langs het hoofdveld twee nieuwe reclameborden van onze nieuwe sponsor WOLFS & PARTNERS , Accountancy en Advies met vestigingen in Gulpen en Heerlen en die zullen er de komende vijf jaar blijven hangen. Naast de twee reclameborden ontvangt UOW ’02 als sponsoring de nodige ..... 


tools om de financiële administratie keurig op peil te houden.  Afgelopen zondag 18 november werd bij Bei d’r Joep de Sponsorovereenkomst getekend. Wolfs & Partners werd hierbij vertegenwoordigd door Jeroen Postma, Partner en al een aantal jaren actief als vrijwilliger bij UOW ’02 en namens UOW ’02 tekende voorzitter Erik Verberkt.
Wolfs & Partners is in Gulpen al sinds 1992 het vertrouwde adres in de Euregio op het gebied van financiële diensten, accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over Wolfs & Partners kijk dan op de website  http://www.bureauwolfs.nl/index.html . Op het moment  is Wolfs & Partners bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website, die is binnenkort online te raadplegen  http://www.wolfs.partners/ .  Zeker even doen.
UOW ’02 dankt Wolfs & Partners en met name Jeroen Postma heel hartelijk en heet hen van harte welkom bij de UOW ’02 sponsorgroep!!!!!

     

  


Geplaatst op: 20-11-2018