Een nieuwe en een verlengde Sponsorovereenkomst!!!!

Hedenmorgen voor aanvang van de competitiewedstrijd van het tweede elftal mocht UOW ‘02 een nieuwe sponsor, Hermans Hse Consulting verwelkomen en een bestaande sponsorovereenkomst met Simons Dakwerken verlengen. De nieuwe overeenkomst werd getekend door Tim Hermans. Tim is eigenaar van Hermans Hse Consulting. Dit bedrijf werkt .....


..... als safety engineer en geeft advies met betrekking tot veilig werken. Het bedrijf richt zich met name op olie, gas en petrochemie. Daarnaast verzorgen zij risico inventarisaties, - evaluaties en trainingen. Tim Hermans gaat UOW ‘02 ingaande 1 januari 2018 voor de duur van 4 jaar sponsoren. Daarnaast was het Tom Simons van Simons Dakwerken, die zijn sponsorovereenkomst met UOW ‘02 verlengde. Simons Dakwerken was de afgelopen drie seizoenen shirtsponsor van ons tweede elftal geweest en door de verlenging van de overeenkomst, zal het tweede team ook de komende drie jaar met het logo van deze lokale ondernemer op de borst spelen.
UOW ‘02 dankt Simons Dakwerken en Hermans Hse Consulting heel hartelijk voor hun bijdrage aan de voetbalsport in Ubach over Worms en kijkt vooruit naar een vruchtbare samenwerking!!!


Klik op foto voor een vergroting


Geplaatst op: 20-11-2017