DAMESCOMITÉ STOPT NA 17 JAAR!!!

Het wordt wennen. De dames Cissie Tijssen, Ans Hoffmann en Hannelore Huntjens hebben besloten om de activiteiten van het damescomité na dit seizoen te beëindigen. Op zondag 26 mei zullen ze bij de wedstrijd UOW ‘02 - RVU voor de laatste keer lootjes verkopen bij de thuiswedstrijden van het 1e team met als vaste prijs een tas met levensmiddelen ....


gesponsord door Plus Wetzels. Kort na de fusie in 2002 werd na goed voorbeeld van het damescomité van de voormalige vereniging RKVV Waubachse Boys gestart met een nieuw damescomité. Er werd € 50 startkapitaal in de kas gestopt. Hannelore deed in die beginjaren op haar fiets de inkopen voor de boodschappenmand die als prijs diende voor de verkochte loten en Ans zorgde voor de financiën. Op 8 september 2002 werden de eerste loten verkocht bij de thuiswedstrijd van ons eerste elftal.

17 seizoenen lang en ruim meer dan 200 thuiswedstrijden hebben de dames bij goed en slecht weer loten verkocht. Van de opbrengst zijn meer dan 40.000 broodjes met beleg gekocht. Voornaamste doel van de dames was om de seniorenteams na afloop van hun thuiswedstrijden belegde broodjes aan te bieden als aftrap voor de zo belangrijke derde helft. Daar de verkoop van de loten goed verliep hebben de dames de club ook meerdere malen op een andere wijze gesteund. Zo werd er met de carnaval regelmatig snoep gesponsord voor de optocht, werden de vrijwilligers van een warme maaltijd voorzien en werd er een nieuwe cape voor de jeugdprins aangeschaft. Ook werden er wel eens trainingsattributen of een wedstrijdbal gesponsord en werd de jeugd met Pasen of Sinterklaas getrakteerd.

Cissie, Ans en Hannelore hebben aangegeven geen groots afscheid te willen vieren en willen ook nu weer het liefst op de achtergrond blijven. Samen met de leden heeft het bestuur echter besloten om dit vertrek toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. We zullen als bestuur tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen RVU op gepaste wijze van de dames op hun “eigen plek" afscheid nemen.

Het bestuur bedankt mede namens de leden Cissie, Ans en Hannelore heel hartelijk voor alle werkzaamheden, die ze hebben verricht en wensen ze nog veel geluk toe en uiteraard blijven de dames tot in lengte van dagen welkom bij UOW ´02.

Onderstaand een recente foto van het Damescomité met Ans en Cissie. Hannelore was helaas verhinderd op de fotoshoot. Daarom nog maar even in het archief gedoken en daar deze foto uit 2016 met het complete Damescomité gevonden!!!!
 


Geplaatst op: 20-05-2019