Welke vrijwilliger komt ons helpen?

UOW ´02 is bloeiende en groeiende vereniging waar dagelijks vrijwilligers werkzaamheden uitvoeren op allerlei deelgebieden. De zoektocht naar vrijwilligers is een continue proces. Vanuit de gedachten "vele handen maken licht werk" en "samen maken wij UOW ´02" zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die ons op korte termijn gaan ondersteunen bij een tweetal activiteiten.


Algemene Verordening Gegevensbeveiliging (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook UOW ‘02 heeft te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Daardoor is het voor UOW ‘02 van belang om de zaken rond deze nieuwe privacywet tijdig op orde te hebben. Een speciaal stappenplan helpt hierbij waardoor het wiel niet helemaal zelf moet worden uitgevonden.
Voor de voorbereidingen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons kan helpen om deze AVG-wet te gaan invoeren. Interesse meld je aan bij erik.verberkt@home of bij aha.simons@ziggo.nl. Kijk voor meer informatie op de website van de KNVB. https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/regels-bepalingen/wetgeving/privacy

Rabo Clubkas Campagne
Binnenkort start de Rabo Clubkas Campagne. Een mooie gelegenheid om de financiële positie van UOW ‘02 te versterken. Wij zijn op zoek naar één of meer vrijwilliger die ons gaan helpen bij het uitvoeren van een campagne. Doelstelling is om eenieder die UOW ‘02 een warm hart toedraagt in de periode van 8 tot en met 23 mei een stem te laten uitbrengen op onze vereniging. De website en Facebook moeten hierbij worden gebruikt.
Wie komt helpen? Interesse meld je aan bij erik.verberkt@home of bij aha.simons@ziggo.nl.
Kijk voor meer informatie op de website van de Rabobank. https://www.raboportaal.nl/parkstad-limburg/clubkas- campagne/mainmenu/homeGeplaatst op: 20-04-2018