UOW ‘02 steunt SamenLoop voor Hoop 2017 op 17 en 18 juni in Landgraaf

"24 uur samen lopen tegen kanker"
SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. SamenLoop voor Hoop zet (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en herdenkt de overledenen. Met dit inspirerende evenement dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd, vieren we het leven, zamelen we geld in voor kankeronderzoek en geven we informatie over kanker. Het is meer dan een sponsorloop en geen wedstrijd.
De opbrengst van SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Meer informatie is te vinden op de website van de SamenLoop voor Hoop in Landgraaf https://samenloopvoorhoop.nl/landgraaf/.

Het evenement
Tijdens SamenLoop voor Hoop wisselen teamleden elkaar continue af waardoor de teams gezamenlijk een lange wandeling afleggen. Er loopt altijd minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. De teams wandelen vanaf de start op 17 juni aanvang 13.00 uur gedurende 24 uur met elkaar rondjes op de atletiekbaan van STB op Park ter Waerden. In 2015 hebben ruim 2000 personen voor het goede doel deelgenomen aan dit evenement. Naast het wandelen worden nog meer activiteiten op en rond de atletiekbaan georganiseerd.

UOW ´02 steunt dit evenement
Het bestuur van UOW ´02 heeft besloten om dit evenement actief te ondersteunen. Onder de naam van Dur Wandelkloep wil UOW ´02 zoveel mogelijk leden, familieleden, vrienden en kennissen oproepen om zich aan te melden. Deelname kost per persoon € 15,00 dat volledig ten goede komt aan het goede doel en hiervoor ontvangt u een T-shirt van de SamenLoop voor Hoop.
Dur Wandelkloep heeft als doel om met minimaal 200 wandelaars deel te nemen en ook nog eens minimaal € 5000 aan sponsorgeld op te halen. Op dit moment hebben zich al ruim 60 wandelaars gemeld.
Via de Facebook pagina en de website van UOW ´02 wordt periodiek meer algemene informatie verstrekt op weg naar SamenLoop voor Hoop op 17 en 18 juni. Hebt u nu al vragen neem dan contact op met de teamcaptain van Dur Wandelkloep Erik Verberkt (erik.verberkt@home.nl).

Aanmelden als wandelaar via de website van KWF.
· Ga naar: https://samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/limburg/landgraaf/aanmelden/
· Onder ‘Maak een keuze´ kies je voor Teamlid. Zie je bij teamnaam ‘team 1: Dur Wandelkloep 1 klik dan op Ga verder
· Je komt dan op het scherm Aanmelden. Vul daar jouw gegevens in klik dan op Verzenden.
· Klik dan op Verder
· De laatste stap is het betalen van de € 15,00 via je eigen bankrekeningnummer.
Als de aanmelding succesvol is afgehandeld dan ontvangt u op het opgegeven mailadres een bevestiging en wordt ook de teamcaptain Erik Verberkt geïnformeerd.

Aanmelden als sponsor
Wilt u het team van Dur Wandelkloep sponsoren dan kan dat ook.
Ga naar de actiepagina op https://acties.samenloopvoorhoop.nl/teamdurwandelkloep. Kies daarna voor ‘Doneer nu´ en het sponsorbedrag kan worden overgemaakt.

Het Bestuur van UOW ´02 hoopt op veel wandelaars en geeft zelf het voorbeeld en heeft zich inmiddels ook aangemeld bij de SamenLoop voor Hoop. Wie volgt!
Bij vragen kunt u terecht bij de teamcaptain van Dur Wandelkloep Erik Verberkt (erik.verberkt@home.nl). de organisatie bestaat verder uit Jos Beckers, Frans Hoffmann en Waut Ringens.

Namens het Bestuur van UOW ´02,
Andrew Simons en Frans Hoffmann


Geplaatst op: 20-03-2017