Corona maatregelen complex UOW'02

Beste sporters en supporters,

COVID-19 heeft geleid tot aanpassingen in de omgang met elkaar. Deel van deze aanpassingen hebben betrekking op het sporten. UOW’02 zal zich eveneens aan de maatregelen moeten houden en verwacht daarin ondersteuning van de sporters, supporters en ouders.


Door de desbetreffende maatregelen is het bezoeken van een wedstrijd door supporters helaas niet meer toegestaan. Op de accommodatie mogen enkel de sporters, trainers/begeleiders en dienstdoende vrijwilligers komen. Ouders en toeschouwers mogen volgens de huidige landelijke regels helaas niet meer langs de lijn staan.
 
Wel mogen van de bezoekende club de noodzakelijke chauffeurs op de accommodatie verblijven. Dit betekent dat niet ieder kind apart gebracht kan worden maar dat er gecarpoold moet worden. Per auto kunnen tot en met de JO10 twee kinderen per auto en bij de hogere teams drie kinderen per auto worden vervoerd!
 
Spelers en begeleiders boven de 18 jaar mogen zonder restricties deelnemen aan wedstrijden. Echter dient er voor het gebruik van kleedlokalen of andere ruimten door de desbetreffende persoon een QR-code getoond te worden in combinatie met een identiteitsbewijs.
 
Aanvullend heeft de KNVB de clubs gevraagd hun leden aan te sporen om het verblijf op de accommodatie te beperken door niet te vroeg te komen en na afloop snel de accommodatie te verlaten. Wat onverlet van kracht blijft zijn de oude regels die vanaf het begin van de pandemie gelden:
 
- Voel je je grieperig of ben je verkouden, blijf thuis
- Vermijd drukte en houd afstand
- Nies en hoest in je elleboog
- Gebruik je eigen bidon/drinkfles
 
Samen kunnen we zorgdragen dat er gesport kan worden.

Bestuur UOW'02


Geplaatst op: 19-11-2021