UOW '02 sponsoren bezochten Borussia Mönchen Gladbach

Afgelopen zaterdag bezocht een bont gezelschap van sponsoren en andere belangstellenden de wedstrijd van Borussia Mönchengladbach tegen HSV uit Hamburg. Net als afgelopen jaar tekende Morrizz Organizing voor een belangrijk deel .....


...... van de organisatie van de dag, die begon met een heerlijk ontbijt Bei d'r Joep, waarna het gezelschap zich per bus verplaatste naar Borussia Park. Een bezoek aan de Duitse traditionsverrein zou niet compleet zijn zonder dat het Fanhaus aangedaan wordt. Daar proefde het gezelschap de unieke sfeer van een Bundesliga wedstrijd en de beleving van de fans. De wedstrijd zelf bleef helaas steken op 0-0. De thuisclub speelde een groot deel van de partij tegen tien tegenstanders en mistte twee strafschoppen. Ondanks dit feit bleef de sfeer bijzonder plezierig. Na een soepele busreis terug naar Park ter Waerden werd de dag afgesloten Bei d'r Joep. De echte doorzetters konden na afloop aansluiten bij het Oktoberfest dat daar gehouden werd, maar dat was na deze inspannende dag nog maar voor weinigen weggelegd.
Namens de sponsoren en het bestuur van UOW'02 danken we onze Hoofdsponsor Waut Ringens van SBL Plus voor het mede mogelijk maken van deze geweldige dag. 


klik op foto voor een vergroting


Geplaatst op: 18-10-2016