Op zoek naar vrijwilligers voor ophalen oud papier

Wij zijn op zoek naar jou als vrijwilliger! In de vorige eeuw is RKVV Waubach gestart met ophalen van oud papier in de kern Waubach. Na de fusie heeft UOW’02 dit stokje overgenomen. Voor het ophalen doet de club een beroep op vrijwilligers die hiervoor een vergoeding krijgen. Door het stoppen van enkele vrijwilligers is de groep momenteel dringend op zoek naar aanvulling. Het ophalen gebeurt eenmaal per kalendermaand, vrijwel altijd op de 3e of 4e zaterdag van de maand. Er wordt om 9.00 uur verzameld op de club en de ophalers worden aldaar verdeeld over de twee vrachtauto’s die RD4 ter beschikking stelt. Rond 12 uur is de ochtendroute afgewerkt en gaan de auto’s lossen. In deze rustperiode, die ongeveer dertig minuten bedraagt, wordt er in de Skylounge geluncht. Deze lunch wordt geheel door de club verzorgd. De middagroute is wat korter, waardoor omstreeks 14.30-15.00 uur de klus geklaard is.


Er zijn twee voorwaarden:
- Je moet minimaal 18 jaar zijn 
- Je moet in het bezit zijn van een certificaat. 
Dit certificaat zijn de veiligheidsinstructies die horen bij het uitvoeren van de taak. De test kun je thuis digitaal afwerken en is zeer eenvoudig.

Heb je tijd en wil je jouw club helpen? Waarbij je ook nog een vergoeding krijgt, meld je dan bij een van de onderstaande personen. Je kunt ook bij ze terecht voor meer info!!

Erik Meijers 06-36162687
Jo Speth 06-54778659
Markus Kohler 06-51313565


Geplaatst op: 18-05-2024