21 april 2018: VRIJWILLIGERSAVOND 2018!!!

De tweede seizoenshelft loopt alweer volop en week in week uit zetten meer dan honderd vrijwilligers zich op en om de velden van UOW '02 in om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen kunnen genieten van het voetbalspel. UOW '02 vindt het belangrijk om de waardering voor al dat werk te laten blijken en dat doen we onder meer door een keer per jaar een vrijwilligersavond .....


..... te organiseren. Dit jaar vindt deze avond plaats op zaterdag 21 april 2018. Vanaf 20.00 uur ben je, samen met je partner, van harte welkom bij Bei d'r Joep. UOW '02 zal er voor zorgen dat het jou gedurende de avond aan niets ontbreekt. Wij serveren een overheerlijk boerenbuffet en de drankjes zijn in goede handen bij Bei d'r Joep. Voor de muziek zorgt onze huis DJ en vrijwilliger Tom Peters en dat kan je weer rustig aan hem overlaten!!!.

In verband met het bestellen van het buffet willen wij je vragen om vooraf kenbaar te maken of wij jou op 21 april mogen begroeten. Dit kan via email, aha.simons@ziggo.nl of via de telefoon (0610273299) Geef bij de aanmelding a.u.b. ook aan of jouw partner die avond meekomt.

Het motto van onze vereniging is “samen maken wij UOW '02”en wij hopen je dan ook te mogen begroeten op onze vrijwilligersavond om er samen een geweldig evenement van te maken.
 
Het bestuur van UOW '02


 

 


Geplaatst op: 18-03-2018