Woensdag 16 mei: UOW '02 - SVN 3-3 ( resterende 16 minuten)

Gisteravond werden op Park ter Waerden de nog resterende 16 minuten van de onlangs gestaakte Landgraafse derby uitgespeeld . Er waren toch nog een aantal toeschouwers op dit toch wel erg korte duel afgekomen. Rond de klok van half 8 kwamen scheidrechter Tissingh, zijn assistenten en de spelers het veld op en mochten even later ..... .


..... weer rechtsomkeert maken. Een hevige onweersbui barstte los boven het Sporcomplex.

Na de noodgedwongen pauze kon de wedstrijd eindelijk beginnen. UOW ´02, met 10 man en een 1-2 achterstand wist, dat het vol op de aanval moest starten om een resultaat te behalen en dat deed het ook. UOW ´02 werd al meteen gevaarlijk via de snelle spitsen Jelle Kösters en Daan Dela Haye. Het offensief leverde ook al vrij snel succes op. Na een verre doorgekopte inworp scoorde Daan Dela Haye fraai de 2-2 met het hoofd. Niet veel later viel zelfs de 3-2. Een voorzet van rechts werd door SVN verdediger Bob Sangen verkeerd beoordeeld en achter zijn eigen doelman gewerkt. Deed SVN dan helemaal niets. Zeker wel, na de 2-0 en nog een UOW ´02 vrije trap van Ronald Geuskens tegen de lat, startte het een alles of niets offensief, maakte gebruik van het man meer voordeel en zette de UOW ´02 defensie onder druk. UOW ´02 wist met aan het hoofd doelman Sandro Aruvaino deze aanvallen echter af te slaan. Tot kort voor tijd. Toen was ook de UOW ´02 doelman kansloos tegen een van richting veranderd schot van Remco Klein. Eindstand 3-3.

Een gewonnen puntje voor UOW ´02 betekent niet dat het team zich nu helemaal veilig gespeeld heeft. Het geeft de spelers wel mogelijk wat meer zelfvertrouwen voor de komende twee duels !!!! Succes mannen!!
  Archieffoto's: ParkstadActueel@Lucho Carreno


Geplaatst op: 17-05-2018