aanstaande zondag UOW'02 - SV Simpelveld in de nacompetitie

Aanstaande zondag, 22 mei, speelt het eerste elftal van UOW'02 haar eerste wedstrijd in de nacompetitie van het seizoen 2015 -2016 tegen SV Simpelveld. Na de 2-1 overwinning op RKHBS van afgelopen zondag staan de mannen van Wim Zagar voor
de opdracht om via de nacompetitie promotie naar de tweede klasse af te dwingen.


Afgelopen seizoen was SV Simpelveld nog een van de tegenstanders van ons eerste elftal in de derde klasse A. Waar UOW'02 in de eerste ronde van de nacompetitie strandde bij SVME in Eijsden, bleven de mannen uit het Heuvelland knap overeind en wisten ze uiteindelijk promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Na een moeizaam verlopen seizoen voor SV Simpelveld ontmoeten de beide opponenten elkaar nu dus weer. Op zondag 22 mei spelen we de eerste van twee wedstrijden. op vier dagen later wordt de return gespeeld in Simpelveld.
De overwinning op RKHBS van afgelopen zondag heeft de mannen van trainer Wim Zagar extra drive gegeven om zondag te gaan vlammen. Een goede nacompetitie zou de kroon zijn op een mooi seizoen. Spelers staf en supporters gaan ervoor. Wij hopen dan ook dat belangstellenden masaal de weg naar Park ter Waerden vinden om onze mannen aan te moedigen.
Tot zondag!


versus


Geplaatst op: 17-05-2016