Beckers & Mulder Cup 2017 zorgde op paaszaterdag voor een lekker dagje UOW ‘02!!!!

De afgelopen jaren was Park ter Waerden eind augustus het toneel voor de Beckers & Mulder Cup, een toernooi voor de jongste spelers van voetbalverenigingen uit de omgeving dat door veel trainers gebruikt werd als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar werd dit toernooi georganiseerd op de competitievrije paaszaterdag, hetgeen ......


..... resulteerde in een prima bezet toernooi bij zowel Mini F, F als E jeugd. Dat het ochtendtoernooi voor de allerkleinsten te maken kreeg met gure weersomstandigheden, vormde geen enkele belemmering. Een strak toernooischema zorgde voor zo min mogelijk pauzes tussen de wedstrijden waardoor de spelers en speelsters onder 7 en onder 9 jaar een prima toernooi af konden werken. Bij de Mini F spelers en speelsters haalde het eerste team van UOW ´02 uiteindelijk de winst binnen en bij de F categorie ging SV Heerlen met de eer strijken. De Fair Play cup ging naar het mini F team van RKHBS. De spelers en speelsters van dit team mochten een voetbal in ontvangst nemen uit handen van Robert Beckers van Jeugdhoofdsponsor Beckers & Mulder.
De middag stond in het teken van het toernooi voor spelers en speelsters onder 11 jaar (de oude E categorie). Het weer was inmiddels wat opgeknapt en ook dit toernooi liep voortreffelijk. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en uiteindelijk was het de F jeugd van Roda JC, voor deze gelegenheid ingeschreven bij de hogere E categorie, die met de eer ging strijken. In een spannende wedstrijd tegen FC Gulpen, waren zij de bovenliggende partij.
Na de prijsuitreiking en opruimen werd de paaszaterdag ook nog eens afgesloten met een inhaalwedstrijd van het eerste team van UOW´02. Deze belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie, werd door de mannen van trainer Wim Zagar met 4-0 gewonnen. Hierdoor ontstaat weer perspectief op handhaving in de tweede klasse en mag paaszaterdag terecht een heerlijk dagje UOW ‘02 genoemd worden!!!
Onderstaand een aantal sfeerbeeldjes!
 
Klik op foto voor een vergroting


Geplaatst op: 17-04-2017