Seizoenkaart 2017 - 2018 en de "Vrienden van UOW '02"!!!

Evenals voorgaande jaren kunt u voor het seizoen 2017-2018 weer seizoenkaarten kopen. Na het woelige einde van het afgelopen seizoen zijn Technische Staf, Spelers en Bestuur ervan overtuigd, dat dit een bijzonder seizoen gaat worden. Uw aller steun aan de zijlijn is daarbij heel belangrijk!!!! .....


..... Alle UOW '02 supporters worden wederom in de gelegenheid gesteld om voor € 17,50 een seizoenkaart aan te schaffen. De seizoenkaarten geven toegang tot alle Competitie- en Bekerwedstrijdden van ons eerste elftal. Uiteraard blijft u ook welkom zonder seizoenkaart.

U kunt de seizoenkaarten telefonisch ( 06-10273299 ) of via email ( aha.simons@ziggo.nl ) bestellen bij Andrew Simons.

Graag hopen wij u als seizoenkaarthouder op onze accommodatie te mogen begroeten!!!!


LIDMAATSCHAP "VRIENDEN VAN UOW '02"

Naast de seizoenkaart biedt UOW '02 u met ingang van het nieuwe seizoen weer de mogelijkheid om "Vriend van UOW '02" te worden. UOW '02 kent deze club al wat langer en die zorgde voor veel saamhorigheid. De club leefde echter een beetje stil bestaan en die willen we heel graag nieuw leven inblazen. Het lidmaatschap van de Vrienden kost € 50,00 per seizoen en hiervoor mag u het volgende van UOW '02 verwachten:
  • Naamsvermelding op een Vriendenbord, dat op een prominente plaats nabij de ingang van ons sportcomplex komt te hangen
  • Een Seizoenkaart van UOW '02
  • Uitnodiging voor de Seizoenopening en Seizoenafsluiting
  • Uitnodiging voor alle sponsoractiviteiten
Mocht u lid van de vrienden willen worden, maak dit dan telefonisch ( 06-20255791 ) of via email ( hodenavo@home.nl ) kenbaar bij Manfred Hodenius.
Wij hopen u heel graag als "Vriend van UOW '02" op onze accommodatie te mogen begroeten.Geplaatst op: 16-07-2017