Sponsoren UOW ‘02 te gast bij Roda JC – Sparta.

Bij de planning van de sponsoractiviteit 2018 had de organisatie waarschijnlijk niet erop gerekend dat de wedstrijd die bezocht zou gaan worden, zo belangrijk zou zijn. De wedstrijd Roda JC – Sparta werd dat echter wel. Een echte degradatiekraker tussen twee ploegen die zich eigenlijk geen puntverlies meer konden permitteren.De UOW ’02 sponsoren bezochten .....


.....deze kraker afgelopen zaterdag, mede op uitnodiging van onze hoofdsponsor SBL Plus, in een sfeervolle skybox in het Parkstad Limburg Stadion. Al ruim voor de wedstrijd werden de sponsoren onthaald op een heerlijk buffet en kon men, naast een nadere kennismaking met elkaar, ook meekijken tijdens de warming up van de beide teams.
De voorbeschouwing op de wedstrijd werd gedaan door Roda JC clubicoon Gene Hanssen. Gene is ook voor UOW ´02 geen vreemde. Hij begon zijn voetballoopbaan bij de Waubachse Boys, waardoor er een nadrukkelijke verbinding met onze vereniging is. De boodschap van Gene was duidelijk. Tegen Sparta kon het verschil alleen gemaakt worden door een gezonde portie werklust en inzet. Hoewel Gene eigenlijk geen bierdrinker is, zegde hij toe bij winst van de Kerkraadse formatie toch een pilsje met de UOW ´02 sponsoren te komen drinken.
De wedstrijd verliep helaas niet zo als de gasten in de UOW ´02 skybox gehoopt hadden. Bij rust keek Roda JC al tegen een 0-1 achterstand aan en ondanks een aantal niet te missen kansen in de tweede helft, was het Sparta dat de 0-2 aantekende. De drie punten gingen mee naar Rotterdam en de UOW ´02 gasten waren het erover eens: handhaving in de Eredivisie wordt dit seizoen een moeilijke opdracht voor de mannen van trainer Molenaar. Het ‘pilsmomentje´ met Gene Hanssen bleef dus helaas ook uit!
Na de wedstrijd werd natuurlijk uitgebreid nagepraat over de gebeurtenissen op het veld. Daarnaast was er echter ook volop de gelegenheid om in een informele sfeer met elkaar in gesprek te gaan over andere onderwerpen. Hoewel iedereen gehoopt had op een spetterende en gewonnen wedstrijd van kant van Roda JC, iets dat helaas niet uitkwam, kunnen we toch terugblikken op een sfeervolle sponsoractiviteit. UOW ´02 dankt haar hoofdsponsor SBL Plus voor het mede mogelijk maken van deze mooie avond en we kijken met elkaar vooruit naar de sponsoractiviteit 2019!Geplaatst op: 15-03-2018