KAPSALON JANINE en UOW‘02 !!!!!

Kapsalon Janine is al geruime tijd als wedstrijdbalsponsor, reclamebordsponsor en sinds  4 jaar als co-sponsor verbonden aan UOW ’02.  Eigenaresse Janine Rutjens is zeer te spreken over de samenwerking met de Landgraafse voetbalvereniging. Wat hebben Kapsalon Janine en UOW ’02 nu met elkaar gemeen? ......


  • UOW ’02 denkt aan de toekomst door te investeren in de jeugd en Kapsalon Janine investeert ook in de toekomst. Zij verlaat  na 36 jaar haar vertrouwde kapsalon aan de Laurastraat 7 te Eijgelshoven en verhuisd naar een mooiere en veel grotere kapsalon.
  • Het succes van Kapsalon Janine en UOW ’02 komt voort vanuit de invulling van de door beide  gebruikte slogan “Samen sterk”. Beide partijen  geven duidelijk aan dat samenwerking van essentieel belang is om succesvol te zijn.
  • Kapsalon Janine is al jaren verbonden aan de plaatselijke voetbalvereniging LHC. Door de samenwerking tussen de meisjes en dames van LHC en UOW ’02 wordt Kapsalon Janine een mooie verbindende schakel tussen beide voetbalverenigingen.
  • Iedere dag moet het Team van Kapsalon Janine een topprestatie leveren om de haren van  haar klanten goed te verzorgen en de UOW ’02 teams moeten ook een topprestatie leveren om altijd maar weer te proberen zoveel als mogelijk punten in de wacht te slepen.
Genoeg redenen om samen verder te bouwen aan een mooie toekomst.

UOW ’02 feliciteert  Janine Rutjens en haar Team  heel hartelijk en wenst hen veel succes en ook heel veel geluk en plezier in hun nieuwe Kapsalon gelegen aan Terbruggen 9 te Eijgelshoven  en spreekt tevens de wens uit, dat de prettige samenwerking nog lang zal mogen blijven bestaan!!!


 


   Geplaatst op: 14-11-2018