15 JUNI 2020: TRAININGEN JUNIOREN EN SENIOREN!!! GEEN ZOMERSTOP!!!

Vandaag komt officieel een eind aan een bewogen en bijzonder voetbaljaar 2019-2020. Het is helaas niet het seizoen geworden wat we vooraf allemaal voor ogen en gehoopt hadden. We moeten echter verder. Morgen, maandag 15 juni, start bij UOW ‘02 het voetbalseizoen 2020-2021. Er is dit jaar geen zomerstop, we gaan gewoon verder. UOW ‘02 heeft de teams.....


aangeboden om deze zomer gewoon door te trainen. Facilitair is alles geregeld en de coronamaatregelen blijven tot nader bericht gewoon van toepassing. Helaas zullen we het voorlopig in verband met de werkzaamheden aan en de beschikbaarheid van de velden nog even in een aangepaste vorm op één veld moeten doen. Alle teams starten vanaf morgen in de nieuwe teamsamenstellingen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainers, leiders en spelers m/v zijn inmiddels over de teamsamenstellingen en de trainingstijden op de hoogte gesteld.

Heeft u toch nog vragen, neem dan per email of telefonisch contact op met de trainer/leider of met één van de coördinatoren:
UOW ‘02 wenst alle teams veel voetbalplezier en aan allen, die er een aantal dagen tussenuit gaan een heel fijne, zonnige en plezierige vakantie!!!!



Geplaatst op: 14-06-2020