14 APRIL 2021: OFFICIËLE OPENING PRO-TAND!!!!!!

Hedenmorgen vroeg uit de veren. Vandaag wordt de nieuwe vestiging van de tandheelkundige & tandprothetische praktijk pro-tand, vanwege coronavirus in kleine kring, officieel geopend. De praktijk was van 2006 tot heden gevestigd aan de Oude Markt te Waubach en vanaf vandaag zal de praktijk midden in het centrum van Waubach in de voormalige Rabobank gevestigd zijn.


Daniël van der Zwaag, oud 1e elftalspeler, UOW ‘02 lid en Plussponsor van UOW ‘02 en eigenaar/tandprotheticus van pro-tand is apetrots op deze nieuwe vestiging op deze heel mooie plek in Waubach. Wethouder Ramon Lucassen van de Gemeente Landgraaf verrichtte middels het doorknippen van een lint de openingshandeling en daarnaast was er even tijd voor een rondleiding, een praatje, een stuk vla en een kop koffie.
Thei Caenen en Jan Tiemes waren namens de Sponsorcommissie van UOW ‘02 op deze opening aanwezig en zij maakten van deze gelegenheid gebruik om Daniël namens UOW ‘02 als dank voor zijn jarenlange sponsoring een fraaie ingelijste abstracte UOW ‘02 reproductie van de Landgraafse kunstenaar Lou Thissen te overhandigen en als cadeau voor de opening van de nieuwbouw een lekkere fles UOW ‘02 wijn en een “heel mooie" plant.

UOW ‘02 wenst Team pro-tand heel veel succes en natuurlijk ook heel veel plezier in hun nieuwe praktijk!!!

Jan Tiemes maakte van deze feestelijke bijeenkomst een paar foto‘s , die u hier beneden kunt bekijken!!!! Wilt u meer wetenof meer zien? Neem dan een kijkje op de website van pro-tand, www.pro- tand.eu of maak gewoon eens een afspraak voor een behandeling!!! Klik op de foto's voor een vergroting!!!

 

 

 
 


Geplaatst op: 14-04-2021